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Tartine Book No. 3
Ancient Modern Classic Whole
Buch von Chad Robertson
Sprache: Englisch

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Beschreibung
Aimed at the experienced baker who wants to use Chad Robertson's famous techniques for baking both bread and pastry with whole grains. Includes step-by-step photographs and text throughout.
Aimed at the experienced baker who wants to use Chad Robertson's famous techniques for baking both bread and pastry with whole grains. Includes step-by-step photographs and text throughout.
Über den Autor
Chad Robertson is co-owner of Tartine Bakery & Cafe and Bar Tartine in San Francisco, where he lives.
Details
Erscheinungsjahr: 2013
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Backen
Medium: Buch
Seiten: 304
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9781452114309
ISBN-10: 1452114307
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Robertson, Chad
Besonderheit: Unsere Aufsteiger
Hersteller: Abrams & Chronicle Books
Chronicle Books
Abbildungen: 150 food and atmostpheric photos
Maße: 261 x 222 x 32 mm
Von/Mit: Chad Robertson
Erscheinungsdatum: 01.12.2013
Gewicht: 1,384 kg
preigu-id: 105998508
Über den Autor
Chad Robertson is co-owner of Tartine Bakery & Cafe and Bar Tartine in San Francisco, where he lives.
Details
Erscheinungsjahr: 2013
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Backen
Medium: Buch
Seiten: 304
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9781452114309
ISBN-10: 1452114307
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Robertson, Chad
Besonderheit: Unsere Aufsteiger
Hersteller: Abrams & Chronicle Books
Chronicle Books
Abbildungen: 150 food and atmostpheric photos
Maße: 261 x 222 x 32 mm
Von/Mit: Chad Robertson
Erscheinungsdatum: 01.12.2013
Gewicht: 1,384 kg
preigu-id: 105998508
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