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Beschreibung
Includes 300 Chinese recipes, spanning the Mandarin cooking of the north, Cantonese dishes in the south, Sichuan food in the east and Shanghai cuisine in the west.
Includes 300 Chinese recipes, spanning the Mandarin cooking of the north, Cantonese dishes in the south, Sichuan food in the east and Shanghai cuisine in the west.
Über den Autor
By Terry Tan
Details
Erscheinungsjahr: 2019
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Buch
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9780754831006
ISBN-10: 0754831000
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Tan, Terry
Hersteller: Anness Publishing
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 289 x 215 x 48 mm
Von/Mit: Terry Tan
Erscheinungsdatum: 20.12.2019
Gewicht: 2,658 kg
Artikel-ID: 121254582

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