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Korean Home Cooking
Classic and Modern Recipes
Buch von Rachel Wharton (u. a.)
Sprache: Englisch

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Beschreibung
100 recipes drawing on the Korean philosophy 'sohnmat' (roughly translating to 'taste of the hand') as mastered by chef and co-owner of The Good Fork Sohui Kim.
100 recipes drawing on the Korean philosophy 'sohnmat' (roughly translating to 'taste of the hand') as mastered by chef and co-owner of The Good Fork Sohui Kim.
Über den Autor
Sohui Kim is the chef and co-owner of Insa and The Good Fork in Brooklyn, New York.

Rachel Wharton is a James Beard Award–winning journalist and the coauthor of F*ck, That’s Delicious and The Good Fork Cookbook, among others. She lives in New York City.
Details
Erscheinungsjahr: 2018
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Buch
Seiten: 304
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9781419732409
ISBN-10: 1419732404
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Wharton, Rachel
Kim, Sohui
Hersteller: Abrams
Maße: 287 x 210 x 30 mm
Von/Mit: Rachel Wharton (u. a.)
Erscheinungsdatum: 16.10.2018
Gewicht: 1,392 kg
preigu-id: 113679903
Über den Autor
Sohui Kim is the chef and co-owner of Insa and The Good Fork in Brooklyn, New York.

Rachel Wharton is a James Beard Award–winning journalist and the coauthor of F*ck, That’s Delicious and The Good Fork Cookbook, among others. She lives in New York City.
Details
Erscheinungsjahr: 2018
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Buch
Seiten: 304
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9781419732409
ISBN-10: 1419732404
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Wharton, Rachel
Kim, Sohui
Hersteller: Abrams
Maße: 287 x 210 x 30 mm
Von/Mit: Rachel Wharton (u. a.)
Erscheinungsdatum: 16.10.2018
Gewicht: 1,392 kg
preigu-id: 113679903
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