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Nancie McDermott is an expert on the food and culture of Thailand and the author of several other cookbooks. She contributes recipes and features on food and travel to Food and Wine and Bon Appétit magazine and lives in Chapel Hill, North Carolina.
Erscheinungsjahr: | 2019 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Themenkochbücher |
Medium: | Taschenbuch |
Seiten: | 352 |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9780778806554 |
ISBN-10: | 0778806553 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | McDermott, Nancie |
Hersteller: | Robert Rose Inc |
Abbildungen: | 32pp clr photos |
Maße: | 177 x 251 x 25 mm |
Von/Mit: | Nancie McDermott |
Erscheinungsdatum: | 26.09.2019 |
Gewicht: | 0,688 kg |
Nancie McDermott is an expert on the food and culture of Thailand and the author of several other cookbooks. She contributes recipes and features on food and travel to Food and Wine and Bon Appétit magazine and lives in Chapel Hill, North Carolina.
Erscheinungsjahr: | 2019 |
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Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Themenkochbücher |
Medium: | Taschenbuch |
Seiten: | 352 |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9780778806554 |
ISBN-10: | 0778806553 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | McDermott, Nancie |
Hersteller: | Robert Rose Inc |
Abbildungen: | 32pp clr photos |
Maße: | 177 x 251 x 25 mm |
Von/Mit: | Nancie McDermott |
Erscheinungsdatum: | 26.09.2019 |
Gewicht: | 0,688 kg |