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Beschreibung
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Über den Autor
Susan Peirce Thompson, Ph.D., is an Adjunct Associate Professor of Brain and Cognitive Sciences at the University of Rochester, an expert in the psychology of eating, and the New York Times best-selling author of Bright Line Eating: The Science of Living Happy, Thin, and Free. She is president of the Institute for Sustainable Weight Loss and the founder and CEO of Bright Line Eating Solutions, a company dedicated to helping people achieve long-term, sustainable weight loss.
Details
Erscheinungsjahr: 2021
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Gesunde & schlanke Küche
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781401957155
ISBN-10: 1401957153
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Peirce Thompson, Susan
Hersteller: Hay House
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 228 x 181 x 22 mm
Von/Mit: Susan Peirce Thompson
Erscheinungsdatum: 19.10.2021
Gewicht: 0,793 kg
Artikel-ID: 119673381

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