Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Sprache:
Englisch
21,45 €*
Versandkostenfrei per Post / DHL
Lieferzeit 1-2 Wochen
Kategorien:
Beschreibung
A simple and surprisingly fun way to change dinner time reactions from 'Yuck' to 'Yum'
A simple and surprisingly fun way to change dinner time reactions from 'Yuck' to 'Yum'
Über den Autor
Karen Bakker Le Billon is a professor at the University of British Columbia, and was named one of Canada's Top 40 Under 40 in 2011. A Rhodes Scholar with a PhD from Oxford, she has published three scholarly books. For the past decade, she and her family have divided their time between Canada and France.
Details
Erscheinungsjahr: | 2014 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Gesunde & schlanke Küche |
Medium: | Taschenbuch |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9780349404448 |
ISBN-10: | 0349404445 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Le Billon, Karen |
Hersteller: | Little, Brown Book Group |
Maße: | 154 x 232 x 31 mm |
Von/Mit: | Karen Le Billon |
Erscheinungsdatum: | 27.05.2014 |
Gewicht: | 0,55 kg |
Über den Autor
Karen Bakker Le Billon is a professor at the University of British Columbia, and was named one of Canada's Top 40 Under 40 in 2011. A Rhodes Scholar with a PhD from Oxford, she has published three scholarly books. For the past decade, she and her family have divided their time between Canada and France.
Details
Erscheinungsjahr: | 2014 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Gesunde & schlanke Küche |
Medium: | Taschenbuch |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9780349404448 |
ISBN-10: | 0349404445 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Le Billon, Karen |
Hersteller: | Little, Brown Book Group |
Maße: | 154 x 232 x 31 mm |
Von/Mit: | Karen Le Billon |
Erscheinungsdatum: | 27.05.2014 |
Gewicht: | 0,55 kg |
Warnhinweis