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Nothing Fancy: Recipes and Recollections of Soul-Satisfying Food
Buch von Diana Kennedy
Sprache: Englisch

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Beschreibung
Featuring new and revised recipes, photos, and bêtes noires, this culminating book of an illustrious career presents the favorite dishes and personal stories of the world's foremost authority on traditional Mexican cooking and one of its most-celebrated f
Featuring new and revised recipes, photos, and bêtes noires, this culminating book of an illustrious career presents the favorite dishes and personal stories of the world's foremost authority on traditional Mexican cooking and one of its most-celebrated f
Über den Autor
By Diana Kennedy
Inhaltsverzeichnis
  • Foreword by Frances McCullough
  • Acknowledgments
  • Part I: Recollections
    • Introduction
    • My Bêtes Noires
    • The Making of a Palate
    • Addictions
    • Equipment I Simply Cannot Do Without
    • Ingredients
    • Cookbookese
    • My Bêtes Noires Vertes
  • Part II: Recipes
    • Appetizers
    • Soups
    • Vegetables and Salads
    • Light Dishes
    • Cold Meats
    • Fish
    • Meats and Poultry
    • Yeast Breads
    • Desserts
    • Tea
    • Crispy Things
    • Drinks and Natural Remedies
    • Preserves
    • Christmas
  • Sources
  • Index
Details
Erscheinungsjahr: 2016
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Buch
Seiten: 230
Reihe: The William and Bettye Nowlin
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9781477308288
ISBN-10: 1477308288
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Kennedy, Diana
Hersteller: Univ of Chicago Behalf of University of Texas
The William and Bettye Nowlin
Maße: 259 x 207 x 23 mm
Von/Mit: Diana Kennedy
Erscheinungsdatum: 19.04.2016
Gewicht: 0,798 kg
preigu-id: 121104984
Über den Autor
By Diana Kennedy
Inhaltsverzeichnis
  • Foreword by Frances McCullough
  • Acknowledgments
  • Part I: Recollections
    • Introduction
    • My Bêtes Noires
    • The Making of a Palate
    • Addictions
    • Equipment I Simply Cannot Do Without
    • Ingredients
    • Cookbookese
    • My Bêtes Noires Vertes
  • Part II: Recipes
    • Appetizers
    • Soups
    • Vegetables and Salads
    • Light Dishes
    • Cold Meats
    • Fish
    • Meats and Poultry
    • Yeast Breads
    • Desserts
    • Tea
    • Crispy Things
    • Drinks and Natural Remedies
    • Preserves
    • Christmas
  • Sources
  • Index
Details
Erscheinungsjahr: 2016
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Buch
Seiten: 230
Reihe: The William and Bettye Nowlin
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9781477308288
ISBN-10: 1477308288
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Kennedy, Diana
Hersteller: Univ of Chicago Behalf of University of Texas
The William and Bettye Nowlin
Maße: 259 x 207 x 23 mm
Von/Mit: Diana Kennedy
Erscheinungsdatum: 19.04.2016
Gewicht: 0,798 kg
preigu-id: 121104984
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