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Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Easy Hawaiian Cookbook
70 Simple Recipes for a Taste of the Islands
Taschenbuch von Chef Philip "Ippy" Aiona
Sprache: Englisch

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Beschreibung
"Bring home the flavors of Hawai'i. Hawaiian food is delicious, uncomplicated, and has a long history of bringing people together. And now you can make authentic Hawaiian meals at home, no matter where home is. The Easy Hawaiian Cookbook is a friendly guide for any casual cook who wants to serve up a taste of aloha, without the airfare."--Back cover.
"Bring home the flavors of Hawai'i. Hawaiian food is delicious, uncomplicated, and has a long history of bringing people together. And now you can make authentic Hawaiian meals at home, no matter where home is. The Easy Hawaiian Cookbook is a friendly guide for any casual cook who wants to serve up a taste of aloha, without the airfare."--Back cover.
Über den Autor
CHEF PHILIP “IPPY” AIONA was born and raised on the Big Island of Hawai‘i. He grew up working at both his parents’ restaurants, before attending the California Culinary Academy, Le Cordon Bleu. He’s made Forbes’ “30 under 30 Food and Wine” list twice, been a finalist on Food Network Star, and currently owns Ippy’s Hawaiian BBQ in his hometown of Waimea.
Details
Erscheinungsjahr: 2022
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781638780670
ISBN-10: 1638780676
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Aiona, Chef Philip "Ippy"
Hersteller: Rockridge Press
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 235 x 191 x 9 mm
Von/Mit: Chef Philip "Ippy" Aiona
Erscheinungsdatum: 12.04.2022
Gewicht: 0,37 kg
Artikel-ID: 121263439
Über den Autor
CHEF PHILIP “IPPY” AIONA was born and raised on the Big Island of Hawai‘i. He grew up working at both his parents’ restaurants, before attending the California Culinary Academy, Le Cordon Bleu. He’s made Forbes’ “30 under 30 Food and Wine” list twice, been a finalist on Food Network Star, and currently owns Ippy’s Hawaiian BBQ in his hometown of Waimea.
Details
Erscheinungsjahr: 2022
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781638780670
ISBN-10: 1638780676
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Aiona, Chef Philip "Ippy"
Hersteller: Rockridge Press
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 235 x 191 x 9 mm
Von/Mit: Chef Philip "Ippy" Aiona
Erscheinungsdatum: 12.04.2022
Gewicht: 0,37 kg
Artikel-ID: 121263439
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