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Englisch
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Beschreibung
Contains a selection of recipes from the Cornucopia Vegetarian Wholefood Restaurant in Dublin. This book is divided into six sections which are soups, salads, main courses, desserts, breads and seasonal menus. It features recipes with consideration for the following dietary requirements: Vegan; gluten-free; yeast-free, dairy-free; and, egg-free.
Contains a selection of recipes from the Cornucopia Vegetarian Wholefood Restaurant in Dublin. This book is divided into six sections which are soups, salads, main courses, desserts, breads and seasonal menus. It features recipes with consideration for the following dietary requirements: Vegan; gluten-free; yeast-free, dairy-free; and, egg-free.
Details
Erscheinungsjahr: | 2008 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Gesunde & schlanke Küche |
Medium: | Buch |
Seiten: | 476 |
Inhalt: | Gebunden |
ISBN-13: | 9780955226144 |
ISBN-10: | 0955226147 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Heffernan, Eleanor |
Hersteller: | Cork University Press |
Maße: | 258 x 200 x 37 mm |
Von/Mit: | Eleanor Heffernan |
Erscheinungsdatum: | 18.09.2008 |
Gewicht: | 1,649 kg |
Details
Erscheinungsjahr: | 2008 |
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Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Gesunde & schlanke Küche |
Medium: | Buch |
Seiten: | 476 |
Inhalt: | Gebunden |
ISBN-13: | 9780955226144 |
ISBN-10: | 0955226147 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Heffernan, Eleanor |
Hersteller: | Cork University Press |
Maße: | 258 x 200 x 37 mm |
Von/Mit: | Eleanor Heffernan |
Erscheinungsdatum: | 18.09.2008 |
Gewicht: | 1,649 kg |
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