51,25 €*
Versandkostenfrei per Post / DHL
Lieferzeit 2-3 Werktage ab Escheinungsdatum. Dieses Produkt erscheint am 13.02.2025
With an extensive knowledge of all eight major regional Chinese cuisines, Kei Lum Chan and Diora Fong Chan are bestselling authors, regarded as top culinary authorities within China. Kei Lum Chan is the son of Mr. Mong Yan Chan, a Chinese journalist and critic, who authored Food Classics, a series that has had a huge influence on Chinese culinary culture.
Erscheinungsjahr: | 2025 |
---|---|
Genre: | Importe, Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Länderküchen |
Medium: | Buch |
Reihe: | Phaidon Press |
Inhalt: | 720 S. |
ISBN-13: | 9781838669225 |
ISBN-10: | 1838669221 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: |
Chan, Kei Lum
Fong Chan, Diora |
Hersteller: |
Phaidon
Phaidon Verlag GmbH |
Verantwortliche Person für die EU: | Phaidon Verlag GmbH, Zähringer Str. 24, D-10707 Berlin, gpsr@phaidon.com |
Maße: | 270 x 180 x 55 mm |
Von/Mit: | Kei Lum Chan (u. a.) |
Erscheinungsdatum: | 13.02.2025 |
Gewicht: | 2,145 kg |
With an extensive knowledge of all eight major regional Chinese cuisines, Kei Lum Chan and Diora Fong Chan are bestselling authors, regarded as top culinary authorities within China. Kei Lum Chan is the son of Mr. Mong Yan Chan, a Chinese journalist and critic, who authored Food Classics, a series that has had a huge influence on Chinese culinary culture.
Erscheinungsjahr: | 2025 |
---|---|
Genre: | Importe, Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Länderküchen |
Medium: | Buch |
Reihe: | Phaidon Press |
Inhalt: | 720 S. |
ISBN-13: | 9781838669225 |
ISBN-10: | 1838669221 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: |
Chan, Kei Lum
Fong Chan, Diora |
Hersteller: |
Phaidon
Phaidon Verlag GmbH |
Verantwortliche Person für die EU: | Phaidon Verlag GmbH, Zähringer Str. 24, D-10707 Berlin, gpsr@phaidon.com |
Maße: | 270 x 180 x 55 mm |
Von/Mit: | Kei Lum Chan (u. a.) |
Erscheinungsdatum: | 13.02.2025 |
Gewicht: | 2,145 kg |