Zum Hauptinhalt springen Zur Suche springen Zur Hauptnavigation springen
Beschreibung
The definitive culinary companion to the world's most popular and oldest cuisine
The definitive culinary companion to the world's most popular and oldest cuisine
Über den Autor

With an extensive knowledge of all eight major regional Chinese cuisines, Kei Lum Chan and Diora Fong Chan are bestselling authors, regarded as top culinary authorities within China. Kei Lum Chan is the son of Mr. Mong Yan Chan, a Chinese journalist and critic, who authored Food Classics, a series that has had a huge influence on Chinese culinary culture.

Details
Erscheinungsjahr: 2025
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Buch
Reihe: Phaidon Press
Inhalt: 720 S.
ISBN-13: 9781838669225
ISBN-10: 1838669221
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Chan, Kei Lum
Fong Chan, Diora
Hersteller: Phaidon Verlag GmbH
Verantwortliche Person für die EU: Phaidon Verlag GmbH, Zähringer Str. 24, D-10707 Berlin, gpsr@phaidon.com
Maße: 275 x 186 x 54 mm
Von/Mit: Kei Lum Chan (u. a.)
Erscheinungsdatum: 13.02.2025
Gewicht: 2,09 kg
Artikel-ID: 131003640

Ähnliche Produkte

Buch