28,10 €*
Versandkostenfrei per Post / DHL
auf Lager, Lieferzeit 1-2 Werktage
Matt Abergel, an authority on yakitori chicken, is the head chef of Hong Kong-based restaurants Yardbird and Ronin. Having worked at Masayoshi Takayama's Masa in New York and at Hong Kong's Zuma, Abergel opened Yardbird in Hong Kong in 2011. He plans to open a yakitori restaurant in Los Angeles in 2019.
Erscheinungsjahr: | 2018 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Themenkochbücher |
Medium: | Buch |
Reihe: | Phaidon Press |
Inhalt: | 240 S. |
ISBN-13: | 9780714876450 |
ISBN-10: | 0714876453 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Abergel, Matt |
Kamera: | Lang, Jason |
Hersteller: | Phaidon Verlag GmbH |
Abbildungen: | 200 farbige Abbildungen |
Maße: | 277 x 214 x 30 mm |
Von/Mit: | Matt Abergel |
Erscheinungsdatum: | 06.07.2018 |
Gewicht: | 1,127 kg |
Matt Abergel, an authority on yakitori chicken, is the head chef of Hong Kong-based restaurants Yardbird and Ronin. Having worked at Masayoshi Takayama's Masa in New York and at Hong Kong's Zuma, Abergel opened Yardbird in Hong Kong in 2011. He plans to open a yakitori restaurant in Los Angeles in 2019.
Erscheinungsjahr: | 2018 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Themenkochbücher |
Medium: | Buch |
Reihe: | Phaidon Press |
Inhalt: | 240 S. |
ISBN-13: | 9780714876450 |
ISBN-10: | 0714876453 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Abergel, Matt |
Kamera: | Lang, Jason |
Hersteller: | Phaidon Verlag GmbH |
Abbildungen: | 200 farbige Abbildungen |
Maße: | 277 x 214 x 30 mm |
Von/Mit: | Matt Abergel |
Erscheinungsdatum: | 06.07.2018 |
Gewicht: | 1,127 kg |