83,15 €*
Versandkostenfrei per Post / DHL
Lieferzeit 1-2 Wochen
This guide delivers essential industry insight for aspiring brewers. This comprehensive guide covers everything from site selection and branding to regulatory requirements and equipment considerations. Industry veteran Dick Cantwell covers business plans, locations, equipment, ingredients, distribution, wastewater, sustainability practices and more.
This guide delivers essential industry insight for aspiring brewers. This comprehensive guide covers everything from site selection and branding to regulatory requirements and equipment considerations. Industry veteran Dick Cantwell covers business plans, locations, equipment, ingredients, distribution, wastewater, sustainability practices and more.
Erscheinungsjahr: | 2013 |
---|---|
Genre: | Importe, Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Getränke |
Medium: | Taschenbuch |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9781938469053 |
ISBN-10: | 1938469054 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Cantwell, Dick |
Auflage: | 2. Auflage 2000 |
Hersteller: | Brewers Publications |
Maße: | 271 x 212 x 15 mm |
Von/Mit: | Dick Cantwell |
Erscheinungsdatum: | 16.06.2013 |
Gewicht: | 0,607 kg |
Erscheinungsjahr: | 2013 |
---|---|
Genre: | Importe, Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Getränke |
Medium: | Taschenbuch |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9781938469053 |
ISBN-10: | 1938469054 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Cantwell, Dick |
Auflage: | 2. Auflage 2000 |
Hersteller: | Brewers Publications |
Maße: | 271 x 212 x 15 mm |
Von/Mit: | Dick Cantwell |
Erscheinungsdatum: | 16.06.2013 |
Gewicht: | 0,607 kg |