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Beschreibung
"Recipes for bastes, glazes, mops, wet and dry rubs, marinades, condiments--and of course, sauces--from all over the United States"--
"Recipes for bastes, glazes, mops, wet and dry rubs, marinades, condiments--and of course, sauces--from all over the United States"--
Über den Autor

GREG MRVICH is the author of Sous Vide Barbecue: Delicious Recipes and Precision Techniques That Guarantee Smoky, Fall-Off-the-Bone BBQ Every Time and the host of Ballistic BBQ, a YouTube channel with over 275,000 subscribers and 42 million views. He lives with his wife and son in San Diego.

Details
Erscheinungsjahr: 2019
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Kochbücher & Grundkochbücher
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781641529501
ISBN-10: 1641529504
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Mrvich, Greg
Hersteller: Callisto
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 235 x 191 x 9 mm
Von/Mit: Greg Mrvich
Erscheinungsdatum: 26.11.2019
Gewicht: 0,381 kg
Artikel-ID: 117504668

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