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Beschreibung
"Recipes for bastes, glazes, mops, wet and dry rubs, marinades, condiments--and of course, sauces--from all over the United States"--
"Recipes for bastes, glazes, mops, wet and dry rubs, marinades, condiments--and of course, sauces--from all over the United States"--
Über den Autor
GREG MRVICH is the author of Sous Vide Barbecue: Delicious Recipes and Precision Techniques That Guarantee Smoky, Fall-Off-the-Bone BBQ Every Time and the host of Ballistic BBQ, a YouTube channel with over 275,000 subscribers and 42 million views. He lives with his wife and son in San Diego.
Details
Erscheinungsjahr: | 2019 |
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Genre: | Importe, Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Kochbücher & Grundkochbücher |
Medium: | Taschenbuch |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9781641529501 |
ISBN-10: | 1641529504 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Mrvich, Greg |
Hersteller: | Callisto |
Verantwortliche Person für die EU: | Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de |
Maße: | 235 x 191 x 9 mm |
Von/Mit: | Greg Mrvich |
Erscheinungsdatum: | 26.11.2019 |
Gewicht: | 0,381 kg |