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A Book of Mediterranean Food
Taschenbuch von Elizabeth David
Sprache: Englisch

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Beschreibung
New edition.
New edition.
Über den Autor
Elizabeth David
Inhaltsverzeichnis
  • Introduction: Introduction
  • Preface 1: Preface to the Penguin Edition
    • Preface 2: Preface to the Second Revised Penguin Edition
  • Introduction 2: Introduction to the 1988 Edition
    • 1: Table of Equivalent Gas and Electric Oven Temperatures
    • 2: Table of Equivalent American Measurements
    • 3: Liquid Measurements
  • Part 1: Soups
  • Part 2: Eggs and Luncheon Dishes
    • 1: Snails
  • Part 3: Fish
    • 1: Shell Fish
    • 2: Sea and Freshwater Fish
    • 3: Octopus and Cuttlefish
  • Part 4: Meat
    • 1: Veal
    • 2: Lamb and Mutton
    • 3: Beef
    • 4: Pork
    • 5: Kid
    • 6: Boar
  • Part 5: Substantial Dishes
  • Part 6: Poultry and Game
    • 1: Hare and Rabbit
  • Part 7: Vegetables
  • Part 8: Cold Food and Salads
    • 1: Note on Hors d'OEuvre
  • Part 9: A Few Sweets
  • Part 10: Jams and Preserves
  • Part 11: Sauces
  • Acknowledgements: Acknowledgements
Details
Erscheinungsjahr: 1998
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Taschenbuch
Seiten: 240
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9780140273281
ISBN-10: 014027328X
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: David, Elizabeth
Illustrator: Minton, John
Hersteller: Penguin Books Ltd
Maße: 200 x 129 x 15 mm
Von/Mit: Elizabeth David
Erscheinungsdatum: 28.05.1998
Gewicht: 0,173 kg
preigu-id: 106845399
Über den Autor
Elizabeth David
Inhaltsverzeichnis
  • Introduction: Introduction
  • Preface 1: Preface to the Penguin Edition
    • Preface 2: Preface to the Second Revised Penguin Edition
  • Introduction 2: Introduction to the 1988 Edition
    • 1: Table of Equivalent Gas and Electric Oven Temperatures
    • 2: Table of Equivalent American Measurements
    • 3: Liquid Measurements
  • Part 1: Soups
  • Part 2: Eggs and Luncheon Dishes
    • 1: Snails
  • Part 3: Fish
    • 1: Shell Fish
    • 2: Sea and Freshwater Fish
    • 3: Octopus and Cuttlefish
  • Part 4: Meat
    • 1: Veal
    • 2: Lamb and Mutton
    • 3: Beef
    • 4: Pork
    • 5: Kid
    • 6: Boar
  • Part 5: Substantial Dishes
  • Part 6: Poultry and Game
    • 1: Hare and Rabbit
  • Part 7: Vegetables
  • Part 8: Cold Food and Salads
    • 1: Note on Hors d'OEuvre
  • Part 9: A Few Sweets
  • Part 10: Jams and Preserves
  • Part 11: Sauces
  • Acknowledgements: Acknowledgements
Details
Erscheinungsjahr: 1998
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Taschenbuch
Seiten: 240
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9780140273281
ISBN-10: 014027328X
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: David, Elizabeth
Illustrator: Minton, John
Hersteller: Penguin Books Ltd
Maße: 200 x 129 x 15 mm
Von/Mit: Elizabeth David
Erscheinungsdatum: 28.05.1998
Gewicht: 0,173 kg
preigu-id: 106845399
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