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The New High Protein Diet Cookbook
Taschenbuch von Charles Clark (u. a.)
Sprache: Englisch

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Beschreibung
200 recipes perfect for anyone on a high-protein or low-carb diet. Includes shopping lists and good and bad carbs.
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Über den Autor
Professor Charles Clark is an international authority on glaucoma and diabetes. He is a Fellow of the Royal College of Surgeons of Edinburgh and a Professor at Griffith University, Queensland, Australia.
Details
Genre: Kochen & Backen
Thema: Gesunde & schlanke Küche
Medium: Taschenbuch
Seiten: 304
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9780091889708
ISBN-10: 0091889707
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Clark, Charles
Clark, Maureen
Hersteller: Ebury Publishing
Maße: 197 x 126 x 22 mm
Von/Mit: Charles Clark (u. a.)
Erscheinungsdatum: 01.05.2003
Gewicht: 0,234 kg
preigu-id: 102565303
Über den Autor
Professor Charles Clark is an international authority on glaucoma and diabetes. He is a Fellow of the Royal College of Surgeons of Edinburgh and a Professor at Griffith University, Queensland, Australia.
Details
Genre: Kochen & Backen
Thema: Gesunde & schlanke Küche
Medium: Taschenbuch
Seiten: 304
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9780091889708
ISBN-10: 0091889707
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Clark, Charles
Clark, Maureen
Hersteller: Ebury Publishing
Maße: 197 x 126 x 22 mm
Von/Mit: Charles Clark (u. a.)
Erscheinungsdatum: 01.05.2003
Gewicht: 0,234 kg
preigu-id: 102565303
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