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The Lotus and the Artichoke
Vegan Recipes from World Adventures
Taschenbuch von Justin P. Moore
Sprache: Englisch

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Beschreibung
Escape into other culinary worlds with 100+ delicious vegan recipes inspired by years of travels & adventures in nearly 40 countries!

Discover incredible Indo-Chinese delights, Indian feasts, Asian wonders, Italian, French, German and other exciting European classics, amazing African medleys, American family favorites, seductive sweets from around the globe, plus super-charged salads & snacks.

. 216 pages of tantalizing recipes, photographs, tips and tricks
. 100+ vegan recipes inspired by world travel and over 20 years of dedicated kitchen experiences
. 90+ full-color, full-page, delicious food photos
. Stories & Rotkohl (Germany)
. Spätzle (Austria)
. Broccoli Quiche (France/USA)
. Spaghetti and Notmeatballs (Italy/USA)
. Smokey Zucchini Lasagna (Italy/USA)
. Cashew Mushroom Risotto (Italy/Germany)
. Seared Pears & photos from travels to nearly 40 countries
. Easy to follow layouts, description, and details on how to prepare delicious and stunningly beautiful meals
. Perfect for your kitchen and complementary to any cookbook collection
. Great as a gift to friends, family, colleagues, travel pals, partners
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. Spätzle (Austria)
. Broccoli Quiche (France/USA)
. Spaghetti and Notmeatballs (Italy/USA)
. Smokey Zucchini Lasagna (Italy/USA)
. Cashew Mushroom Risotto (Italy/Germany)
. Seared Pears & photos from travels to nearly 40 countries
. Easy to follow layouts, description, and details on how to prepare delicious and stunningly beautiful meals
. Perfect for your kitchen and complementary to any cookbook collection
. Great as a gift to friends, family, colleagues, travel pals, partners
Über den Autor
Justin P. Moore wurde 1974 geboren und ist in den USA und auf den Marshall-Inseln aufgewachsen. Er lebt und arbeitet seit 2001 als Künstler, Grafiker, Übersetzer und Lehrer in Berlin. Neben seinen unzähligen Auslandsaufenthalten betreibt er die Webseite [...]
Inhaltsverzeichnis
Some of the recipes:

¿ Veg Manchurian (Indo-Chinese)
¿ Chili Paneer-Tofu (Indo-Chinese)
¿ Eggplant Basil Coconut Curry (Thailand)
¿ Moroccan Stuffed Squash (Morocco)
¿ Masala Dosa and Sambar (South India)
¿ Veg Biryani (South India)
¿ Malai Kofta Curry (North India)
¿ Gobi Tikka - Cauliflower (North India)
¿ Persian Eggplant (Iran/Germany)
¿ Orange Tempeh Teriyaki (Hawaii/Japan)
¿ Mushroom-Tofu Stroganoff (Germany/Russia)
¿ Knödel & Walnuts on Arugula (French/Canadian)
¿ Ginger Lemon Chickpea Sprouts (India/USA)
¿ Black Bean Burgers (USA)
¿ 3-Bean Cajun Chili (USA)
¿ African-Asian Red Curry (Kenya/Thailand)
¿ Mango and Pear Crumble (Germany/USA)
¿ Paradise Pineapple Pancakes (Thailand)
¿ and over 75 more recipe adventures!
Details
Erscheinungsjahr: 2013
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Gesunde & schlanke Küche
Medium: Taschenbuch
Seiten: 216
Reihe: Edition Kochen ohne Knochen
ISBN-13: 9783955750121
ISBN-10: 3955750124
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Moore, Justin P.
Hersteller: Ventil Verlag UG
Ventil Verlag UG (haftungsbeschr„nkt) & Co. KG
Maße: 218 x 192 x 17 mm
Von/Mit: Justin P. Moore
Erscheinungsdatum: 01.06.2013
Gewicht: 0,62 kg
preigu-id: 105922747
Über den Autor
Justin P. Moore wurde 1974 geboren und ist in den USA und auf den Marshall-Inseln aufgewachsen. Er lebt und arbeitet seit 2001 als Künstler, Grafiker, Übersetzer und Lehrer in Berlin. Neben seinen unzähligen Auslandsaufenthalten betreibt er die Webseite [...]
Inhaltsverzeichnis
Some of the recipes:

¿ Veg Manchurian (Indo-Chinese)
¿ Chili Paneer-Tofu (Indo-Chinese)
¿ Eggplant Basil Coconut Curry (Thailand)
¿ Moroccan Stuffed Squash (Morocco)
¿ Masala Dosa and Sambar (South India)
¿ Veg Biryani (South India)
¿ Malai Kofta Curry (North India)
¿ Gobi Tikka - Cauliflower (North India)
¿ Persian Eggplant (Iran/Germany)
¿ Orange Tempeh Teriyaki (Hawaii/Japan)
¿ Mushroom-Tofu Stroganoff (Germany/Russia)
¿ Knödel & Walnuts on Arugula (French/Canadian)
¿ Ginger Lemon Chickpea Sprouts (India/USA)
¿ Black Bean Burgers (USA)
¿ 3-Bean Cajun Chili (USA)
¿ African-Asian Red Curry (Kenya/Thailand)
¿ Mango and Pear Crumble (Germany/USA)
¿ Paradise Pineapple Pancakes (Thailand)
¿ and over 75 more recipe adventures!
Details
Erscheinungsjahr: 2013
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Gesunde & schlanke Küche
Medium: Taschenbuch
Seiten: 216
Reihe: Edition Kochen ohne Knochen
ISBN-13: 9783955750121
ISBN-10: 3955750124
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Moore, Justin P.
Hersteller: Ventil Verlag UG
Ventil Verlag UG (haftungsbeschr„nkt) & Co. KG
Maße: 218 x 192 x 17 mm
Von/Mit: Justin P. Moore
Erscheinungsdatum: 01.06.2013
Gewicht: 0,62 kg
preigu-id: 105922747
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