35,00 €*
Versandkostenfrei per Post / DHL
Aktuell nicht verfügbar
An exclusive glimpse into the gardens of the world's leading restaurants - and access to innovative recipes inspired by them
For many chefs, their gardens are a direct extension of their kitchens. Whether a small rooftop in the city for growing herbs and spices, or a larger plot with fruit trees and vegetables, these fertile spots provide the ingredients and inspiration for countless seasonal dishes. Here, for the first time,
The Garden Chef
presents fascinating stories and signature recipes from the kitchen gardens of 40 of the world's best chefs, both established and emerging talents, with a wealth of beautiful images to provide visual inspiration.
An exclusive glimpse into the gardens of the world's leading restaurants - and access to innovative recipes inspired by them
For many chefs, their gardens are a direct extension of their kitchens. Whether a small rooftop in the city for growing herbs and spices, or a larger plot with fruit trees and vegetables, these fertile spots provide the ingredients and inspiration for countless seasonal dishes. Here, for the first time,
The Garden Chef
presents fascinating stories and signature recipes from the kitchen gardens of 40 of the world's best chefs, both established and emerging talents, with a wealth of beautiful images to provide visual inspiration.
Jeremy Fox is an award-winning chef. He was previously at Ubuntu in Napa, CA, earning the restaurant a Michelin star and at Manresa in Los Gatos, CA. Fox is now the executive chef at Rustic Canyon and oversees the kitchen at Tallula's Restaurant in Santa Monica, CA.
- Starköche wie Magnus Nilsson, Michel Bras, Simon Rogan, Ben Shewry und Alice Waters zeigen erstmals ihre Gärten
- Eine Mischung aus Garten- und Pflanzenratgeber, Rezept-Sammlung und Home Stories bekannter Köche, garniert mit traumhaften Fotografien
- Bedient den Trend zu mehr Nachhaltigkeit und saisonalem Kochen
Erscheinungsjahr: | 2019 |
---|---|
Produktart: | Nachschlagewerke |
Rubrik: | Hobby & Freizeit |
Thema: | Garten & Natur |
Medium: | Taschenbuch |
Reihe: | Phaidon Press |
Inhalt: | 256 S. |
ISBN-13: | 9780714878225 |
ISBN-10: | 0714878227 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Phaidon Editors |
Hersteller: | Phaidon Verlag GmbH |
Abbildungen: | 200 farbige Abbildungen |
Maße: | 274 x 212 x 30 mm |
Von/Mit: | Phaidon Editors |
Erscheinungsdatum: | 01.05.2019 |
Gewicht: | 1,005 kg |
Jeremy Fox is an award-winning chef. He was previously at Ubuntu in Napa, CA, earning the restaurant a Michelin star and at Manresa in Los Gatos, CA. Fox is now the executive chef at Rustic Canyon and oversees the kitchen at Tallula's Restaurant in Santa Monica, CA.
- Starköche wie Magnus Nilsson, Michel Bras, Simon Rogan, Ben Shewry und Alice Waters zeigen erstmals ihre Gärten
- Eine Mischung aus Garten- und Pflanzenratgeber, Rezept-Sammlung und Home Stories bekannter Köche, garniert mit traumhaften Fotografien
- Bedient den Trend zu mehr Nachhaltigkeit und saisonalem Kochen
Erscheinungsjahr: | 2019 |
---|---|
Produktart: | Nachschlagewerke |
Rubrik: | Hobby & Freizeit |
Thema: | Garten & Natur |
Medium: | Taschenbuch |
Reihe: | Phaidon Press |
Inhalt: | 256 S. |
ISBN-13: | 9780714878225 |
ISBN-10: | 0714878227 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Phaidon Editors |
Hersteller: | Phaidon Verlag GmbH |
Abbildungen: | 200 farbige Abbildungen |
Maße: | 274 x 212 x 30 mm |
Von/Mit: | Phaidon Editors |
Erscheinungsdatum: | 01.05.2019 |
Gewicht: | 1,005 kg |