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The Food of Campanile
Recipes from the Famed Los Angeles Restaurant: A Cookbook
Taschenbuch von Mark Peel (u. a.)
Sprache: Englisch , ?

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Beschreibung
The Food of Campanile skillfully blends sophistication and simplicity, making the recipes not only mouthwatering but entirely approachable for the home cook.

A Sampling of Recipes:
• Cold Steamed Mussels with Marjoram Pesto
• Baked Radicchio with Gorgonzola and Red Pears
• Farro and Mushroom Soup
• Torn Pasta with Lobster, Fava Beans, and Currant Tomatoes
• Saffron Risotto with Clams, Spanish Sausage, and Borlotti Beans
• Kale with Crisp Garlic
• Grilled Prime Rib Steak with Red Wine Sauce
• Crisp Flattened Chicken with Wilted Parsley
• Grilled Scallops with Warm Leek and Bacon Salad
• Potato Parsnip Puree
• Lemon Meringue Tart with Champagne Vinegar Sauce
• Chocolate-Hazelnut Biscotti
The Food of Campanile skillfully blends sophistication and simplicity, making the recipes not only mouthwatering but entirely approachable for the home cook.

A Sampling of Recipes:
• Cold Steamed Mussels with Marjoram Pesto
• Baked Radicchio with Gorgonzola and Red Pears
• Farro and Mushroom Soup
• Torn Pasta with Lobster, Fava Beans, and Currant Tomatoes
• Saffron Risotto with Clams, Spanish Sausage, and Borlotti Beans
• Kale with Crisp Garlic
• Grilled Prime Rib Steak with Red Wine Sauce
• Crisp Flattened Chicken with Wilted Parsley
• Grilled Scallops with Warm Leek and Bacon Salad
• Potato Parsnip Puree
• Lemon Meringue Tart with Champagne Vinegar Sauce
• Chocolate-Hazelnut Biscotti
Über den Autor
Mark Peel and Nancy Silverton
Details
Erscheinungsjahr: 2001
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Taschenbuch
Seiten: 322
ISBN-13: 9780812992038
ISBN-10: 0812992032
Sprache: Englisch
?
Ausstattung / Beilage: Paperback
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Peel, Mark
Silverton, Nancy
Hersteller: Random House Publishing Group
Maße: 229 x 152 x 19 mm
Von/Mit: Mark Peel (u. a.)
Erscheinungsdatum: 20.12.2001
Gewicht: 0,525 kg
Artikel-ID: 103338211
Über den Autor
Mark Peel and Nancy Silverton
Details
Erscheinungsjahr: 2001
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Taschenbuch
Seiten: 322
ISBN-13: 9780812992038
ISBN-10: 0812992032
Sprache: Englisch
?
Ausstattung / Beilage: Paperback
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Peel, Mark
Silverton, Nancy
Hersteller: Random House Publishing Group
Maße: 229 x 152 x 19 mm
Von/Mit: Mark Peel (u. a.)
Erscheinungsdatum: 20.12.2001
Gewicht: 0,525 kg
Artikel-ID: 103338211
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