24,60 €*
Versandkostenfrei per Post / DHL
Lieferzeit 1-2 Wochen
This title presents 75 regional recipes from Sichuan, Hunan, Hubei, Yunnan, Guizhou and Shaanxi, in over 370 photographs. From the vibrant metropolises of Chengdu and Xi'an to the spectacular rice terraces of the Yangzte basin, explore west China's ancient cuisine in this stunning book.
This title presents 75 regional recipes from Sichuan, Hunan, Hubei, Yunnan, Guizhou and Shaanxi, in over 370 photographs. From the vibrant metropolises of Chengdu and Xi'an to the spectacular rice terraces of the Yangzte basin, explore west China's ancient cuisine in this stunning book.
Erscheinungsjahr: | 2012 |
---|---|
Genre: | Importe, Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Länderküchen |
Medium: | Buch |
Inhalt: | Gebunden |
ISBN-13: | 9781903141816 |
ISBN-10: | 1903141818 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Tan, Terry |
Hersteller: | Anness Publishing |
Verantwortliche Person für die EU: | Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de |
Maße: | 290 x 241 x 23 mm |
Von/Mit: | Terry Tan |
Erscheinungsdatum: | 16.02.2012 |
Gewicht: | 1,101 kg |
Erscheinungsjahr: | 2012 |
---|---|
Genre: | Importe, Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Länderküchen |
Medium: | Buch |
Inhalt: | Gebunden |
ISBN-13: | 9781903141816 |
ISBN-10: | 1903141818 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Tan, Terry |
Hersteller: | Anness Publishing |
Verantwortliche Person für die EU: | Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de |
Maße: | 290 x 241 x 23 mm |
Von/Mit: | Terry Tan |
Erscheinungsdatum: | 16.02.2012 |
Gewicht: | 1,101 kg |