Zum Hauptinhalt springen
Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
The Food and Cooking of Estonia, Latvia and Lithuania: Traditions, Ingredients, Tastes and Techniques
Buch von Silvena Johen
Sprache: Englisch

23,40 €*

inkl. MwSt.

Versandkostenfrei per Post / DHL

Lieferzeit 1-2 Wochen

Kategorien:
Beschreibung
The carefully compiled selection by Baltic specialist Silvena Johen conveys the eating traditions of Estonia, Latvia and Lithuania. Supported with over 300 specially commissioned photographs, the reader can absorb the diverse influences and relish the rustic tastes of these three little-known cuisines.
The carefully compiled selection by Baltic specialist Silvena Johen conveys the eating traditions of Estonia, Latvia and Lithuania. Supported with over 300 specially commissioned photographs, the reader can absorb the diverse influences and relish the rustic tastes of these three little-known cuisines.
Details
Erscheinungsjahr: 2009
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Buch
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9781903141663
ISBN-10: 1903141664
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Johen, Silvena
Kamera: Brigdale, Martin
Hersteller: Southwater Publishing
Maße: 287 x 235 x 20 mm
Von/Mit: Silvena Johen
Erscheinungsdatum: 26.10.2009
Gewicht: 0,96 kg
Artikel-ID: 101675554
Details
Erscheinungsjahr: 2009
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Buch
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9781903141663
ISBN-10: 1903141664
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Johen, Silvena
Kamera: Brigdale, Martin
Hersteller: Southwater Publishing
Maße: 287 x 235 x 20 mm
Von/Mit: Silvena Johen
Erscheinungsdatum: 26.10.2009
Gewicht: 0,96 kg
Artikel-ID: 101675554
Warnhinweis

Ähnliche Produkte

Ähnliche Produkte