Zum Hauptinhalt springen Zur Suche springen Zur Hauptnavigation springen
Beschreibung

The Conservator's Cookbook is a collection of practical, step-by-step guides outlining how to prepare various solutions, adhesives, gels, and other mixtures used in heritage conservation.

The Conservator's Cookbook is a collection of practical, step-by-step guides outlining how to prepare various solutions, adhesives, gels, and other mixtures used in heritage conservation.

Über den Autor

Laura Chaillie is a London-based objects conservator. Drawing from her background as an instructor, she is a keen communicator and active researcher. Her research interests include the characterisation and interventive care of plastics, with special focus on the preservation of electronic musical instruments.

Inhaltsverzeichnis

Introduction; One: Bench Skills; Two: Adhesivs and Consolidants; Three: Clays and Gels; Four: Cleaning Agents; Appendix.

Details
Erscheinungsjahr: 2024
Fachbereich: Allgemeine Lexika
Genre: Chemie, Importe
Rubrik: Naturwissenschaften & Technik
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Einband - flex.(Paperback)
ISBN-13: 9781032489780
ISBN-10: 1032489782
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Chaillie, Laura
Hersteller: Taylor & Francis Ltd (Sales)
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 232 x 154 x 17 mm
Von/Mit: Laura Chaillie
Erscheinungsdatum: 30.12.2024
Gewicht: 0,398 kg
Artikel-ID: 129739171

Ähnliche Produkte

Taschenbuch
Neu

18,00 €*

Lieferzeit 1-2 Werktage