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Beschreibung
Sous vide cooking is the latest and hottest trend in home kitchens today.
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Über den Autor

Chris McDonald is an acclaimed chef and former restaurant owner in Toronto, Canada. His flair and appreciation of international foods makes him a hugely respected figure in food circles. He is also an esteemed cooking instructor.

Details
Erscheinungsjahr: 2016
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9780778805236
ISBN-10: 0778805239
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Mcdonald, Chris
Hersteller: Robert Rose
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 256 x 179 x 27 mm
Von/Mit: Chris Mcdonald
Erscheinungsdatum: 01.09.2016
Gewicht: 0,784 kg
Artikel-ID: 104767426