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The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making
How to Harvest Your Livestock and Wild Game - Revised and Expanded Edition
Taschenbuch von Philip Hasheider
Sprache: Englisch

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Beschreibung
Trust The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making to ensure you get the most out of your beef, venison, pork, lamb, poultry, and goat.
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Über den Autor
Philip Hasheider is a farmer and writer. He's the author of How to Raise Cattle; How to Raise Pigs; The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making; The Hunter's Guide to Butchering, Smoking, and Curing Wild Game and Fish; and The Complete Book of Jerky: How to Process, Prepare, and Dry Beef, Venison, Turkey, Fish, and More¿. A former cheesemaker's assistant, he lives on a farm near Sauk City, Wisconsin.
Details
Erscheinungsjahr: 2018
Genre: Importe
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Essen und Trinken
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9780760354490
ISBN-10: 0760354499
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Hasheider, Philip
Auflage: Second Edition, New Edition
Hersteller: Quarto Publishing Group USA Inc
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 232 x 187 x 20 mm
Von/Mit: Philip Hasheider
Erscheinungsdatum: 01.03.2018
Gewicht: 0,754 kg
Artikel-ID: 108569499
Über den Autor
Philip Hasheider is a farmer and writer. He's the author of How to Raise Cattle; How to Raise Pigs; The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making; The Hunter's Guide to Butchering, Smoking, and Curing Wild Game and Fish; and The Complete Book of Jerky: How to Process, Prepare, and Dry Beef, Venison, Turkey, Fish, and More¿. A former cheesemaker's assistant, he lives on a farm near Sauk City, Wisconsin.
Details
Erscheinungsjahr: 2018
Genre: Importe
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Essen und Trinken
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9780760354490
ISBN-10: 0760354499
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Hasheider, Philip
Auflage: Second Edition, New Edition
Hersteller: Quarto Publishing Group USA Inc
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 232 x 187 x 20 mm
Von/Mit: Philip Hasheider
Erscheinungsdatum: 01.03.2018
Gewicht: 0,754 kg
Artikel-ID: 108569499
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