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Signature Dishes That Matter
Buch von Christine Muhlke
Sprache: Englisch

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Beschreibung

A global celebration of the iconic restaurant dishes that defined the course of culinary history over the past 300 years

Today's food-lovers often travel the globe to enjoy the food of acclaimed chefs. Yet the tradition of seeking out unforgettable dining experiences goes back centuries, and this gorgeous book reveals the closely held secrets behind the world's most iconic recipes - dishes that put restaurants on the map, from 19thcentury fine dining and popular classics, to today's most innovative kitchens, both high-end and casual. Curated by experts and organized chronologically, it's both a landmark cookbook and a fascinating cultural history of dining out.

The narrative texts are by Christine Muhlke, the foreword by Mitchell Davis, and illustrations by Adriano Rampazzo

A global celebration of the iconic restaurant dishes that defined the course of culinary history over the past 300 years

Today's food-lovers often travel the globe to enjoy the food of acclaimed chefs. Yet the tradition of seeking out unforgettable dining experiences goes back centuries, and this gorgeous book reveals the closely held secrets behind the world's most iconic recipes - dishes that put restaurants on the map, from 19thcentury fine dining and popular classics, to today's most innovative kitchens, both high-end and casual. Curated by experts and organized chronologically, it's both a landmark cookbook and a fascinating cultural history of dining out.

The narrative texts are by Christine Muhlke, the foreword by Mitchell Davis, and illustrations by Adriano Rampazzo

Über den Autor

Curated by an award-winning international team, including: Susan Jung, senior food and wine editor of the South China Morning Post; Howie Kahn, writer and contributing editor for WSJ magazine; Christine Muhlke, writer and editor-at-large at Bon Appétit; Pat Nourse, culinary writer and critic; Andrea Petrini, writer, critic, and culinary creative; Diego Salazar, journalist and editor; and Richard Vines, chief food critic at Bloomberg.

Zusammenfassung
»Signature Dishes That Matter« offenbart die berühmtesten Rezepte der Welt, von den ersten Gourmetrestaurants bis zur heutigen innovativen Szene, kuratiert von einem internationalen Gremium. Präsentiert werden einfl ussreichen Gerichte in chronologischer Reihenfolge, von Peach Melba von August Escoffier (The Savoy von 1893), Chocolate Fondant von Michel Bras (Bras von 1981) und Pork Belly Bun von David Chang (Momofuku, 2004), denn » Menschen, die gerne essen, sind immer die besten.« (Julia Child). - Das erste Buch, das die wichtigsten Gerichte der letzten 150 Jahre gründlich erforscht und feiert - Kombiniert Lebensmittelgeschichte, zeitgenössische Kultur und Rezepte für ein breites Publikum - Jedes Gericht wird mit dem Originalrezept vorgestellt, eine große Anzahl ist in der heimischen Küche nachkochbar
Details
Medium: Buch
Seiten: 448
Inhalt: 448 S.
ISBN-13: 9780714879321
ISBN-10: 0714879320
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Muhlke, Christine
Redaktion: Nourse, Pat
Jung, Susan
Vines, Richard
Hersteller: Phaidon
Phaidon Press
Maße: 271 x 210 x 40 mm
Von/Mit: Christine Muhlke
Erscheinungsdatum: 06.11.2019
Gewicht: 1,782 kg
preigu-id: 116538898
Über den Autor

Curated by an award-winning international team, including: Susan Jung, senior food and wine editor of the South China Morning Post; Howie Kahn, writer and contributing editor for WSJ magazine; Christine Muhlke, writer and editor-at-large at Bon Appétit; Pat Nourse, culinary writer and critic; Andrea Petrini, writer, critic, and culinary creative; Diego Salazar, journalist and editor; and Richard Vines, chief food critic at Bloomberg.

Zusammenfassung
»Signature Dishes That Matter« offenbart die berühmtesten Rezepte der Welt, von den ersten Gourmetrestaurants bis zur heutigen innovativen Szene, kuratiert von einem internationalen Gremium. Präsentiert werden einfl ussreichen Gerichte in chronologischer Reihenfolge, von Peach Melba von August Escoffier (The Savoy von 1893), Chocolate Fondant von Michel Bras (Bras von 1981) und Pork Belly Bun von David Chang (Momofuku, 2004), denn » Menschen, die gerne essen, sind immer die besten.« (Julia Child). - Das erste Buch, das die wichtigsten Gerichte der letzten 150 Jahre gründlich erforscht und feiert - Kombiniert Lebensmittelgeschichte, zeitgenössische Kultur und Rezepte für ein breites Publikum - Jedes Gericht wird mit dem Originalrezept vorgestellt, eine große Anzahl ist in der heimischen Küche nachkochbar
Details
Medium: Buch
Seiten: 448
Inhalt: 448 S.
ISBN-13: 9780714879321
ISBN-10: 0714879320
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Muhlke, Christine
Redaktion: Nourse, Pat
Jung, Susan
Vines, Richard
Hersteller: Phaidon
Phaidon Press
Maße: 271 x 210 x 40 mm
Von/Mit: Christine Muhlke
Erscheinungsdatum: 06.11.2019
Gewicht: 1,782 kg
preigu-id: 116538898
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