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Beschreibung
Add something special to every type of dish and every kind of occasion with recipes for a wonderful range of accompaniments, from classic sauces to spiced relishes. A detailed introduction provides know-how on the art of sauce-making and preserving, from making stocks and marinades to setting jams and jellies.
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Add something special to every type of dish and every kind of occasion with recipes for a wonderful range of accompaniments, from classic sauces to spiced relishes. A detailed introduction provides know-how on the art of sauce-making and preserving, from making stocks and marinades to setting jams and jellies.
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Details
Erscheinungsjahr: | 2012 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Kochbücher & Grundkochbücher |
Medium: | Taschenbuch |
Seiten: | 512 |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9781780192215 |
ISBN-10: | 1780192215 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Atkinson, Catherine |
Hersteller: | Anness Publishing |
Maße: | 218 x 169 x 35 mm |
Von/Mit: | Catherine Atkinson |
Erscheinungsdatum: | 11.10.2012 |
Gewicht: | 1,259 kg |
Details
Erscheinungsjahr: | 2012 |
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Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Kochbücher & Grundkochbücher |
Medium: | Taschenbuch |
Seiten: | 512 |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9781780192215 |
ISBN-10: | 1780192215 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Atkinson, Catherine |
Hersteller: | Anness Publishing |
Maße: | 218 x 169 x 35 mm |
Von/Mit: | Catherine Atkinson |
Erscheinungsdatum: | 11.10.2012 |
Gewicht: | 1,259 kg |
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