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Beschreibung
Carlo Mirarchi and Brandon Hoy, the creative minds behind Roberta s, are at it again with a follow-up to their best-selling cookbook. Roberta s: Still Cookin takes a deep dive into the kaleidoscopic world of food and spirits that the cult restaurant is known for.
Carlo Mirarchi and Brandon Hoy, the creative minds behind Roberta s, are at it again with a follow-up to their best-selling cookbook. Roberta s: Still Cookin takes a deep dive into the kaleidoscopic world of food and spirits that the cult restaurant is known for.
Über den Autor
Carlo Mirarchi is the executive chef and co-owner of Roberta's Pizza and Blanca. Brandon Hoy is the co-owner of Roberta's.
Details
Erscheinungsjahr: | 2021 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Themenkochbücher |
Medium: | Buch |
Seiten: | 256 |
Inhalt: | Einband - fest (Hardcover) |
ISBN-13: | 9780847869800 |
ISBN-10: | 0847869806 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: |
Hoy, Brandon
Mirarchi, Carlo |
Hersteller: | Rizzoli International Publications |
Maße: | 292 x 241 x 27 mm |
Von/Mit: | Brandon Hoy (u. a.) |
Erscheinungsdatum: | 30.11.2021 |
Gewicht: | 1,482 kg |
Über den Autor
Carlo Mirarchi is the executive chef and co-owner of Roberta's Pizza and Blanca. Brandon Hoy is the co-owner of Roberta's.
Details
Erscheinungsjahr: | 2021 |
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Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Themenkochbücher |
Medium: | Buch |
Seiten: | 256 |
Inhalt: | Einband - fest (Hardcover) |
ISBN-13: | 9780847869800 |
ISBN-10: | 0847869806 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: |
Hoy, Brandon
Mirarchi, Carlo |
Hersteller: | Rizzoli International Publications |
Maße: | 292 x 241 x 27 mm |
Von/Mit: | Brandon Hoy (u. a.) |
Erscheinungsdatum: | 30.11.2021 |
Gewicht: | 1,482 kg |
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