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Mastering the Art of French Cooking, Vol.2
Buch von Julia Child (u. a.)
Sprache: Englisch

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Beschreibung
Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that range across soups from the garden and bisques from the sea, famour fish stews from Provence and Normandy, to suckling pig and charcuterie, baguettes and croissants, and through a huge variety of desserts to petit-fours.
Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that range across soups from the garden and bisques from the sea, famour fish stews from Provence and Normandy, to suckling pig and charcuterie, baguettes and croissants, and through a huge variety of desserts to petit-fours.
Über den Autor
Julia Child & Simone Beck
Details
Erscheinungsjahr: 2011
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Buch
Seiten: 688
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9780241953402
ISBN-10: 0241953405
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Child, Julia
Beck, Simone
Besonderheit: Unsere Aufsteiger
Hersteller: Penguin Books Ltd
Maße: 238 x 159 x 43 mm
Von/Mit: Julia Child (u. a.)
Erscheinungsdatum: 03.03.2011
Gewicht: 1,104 kg
preigu-id: 121209831
Über den Autor
Julia Child & Simone Beck
Details
Erscheinungsjahr: 2011
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Buch
Seiten: 688
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9780241953402
ISBN-10: 0241953405
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Child, Julia
Beck, Simone
Besonderheit: Unsere Aufsteiger
Hersteller: Penguin Books Ltd
Maße: 238 x 159 x 43 mm
Von/Mit: Julia Child (u. a.)
Erscheinungsdatum: 03.03.2011
Gewicht: 1,104 kg
preigu-id: 121209831
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