Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Sprache:
Englisch
32,10 €*
Versandkostenfrei per Post / DHL
Lieferzeit 1-2 Wochen
Kategorien:
Beschreibung
Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that range across soups from the garden and bisques from the sea, famour fish stews from Provence and Normandy, to suckling pig and charcuterie, baguettes and croissants, and through a huge variety of desserts to petit-fours.
Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that range across soups from the garden and bisques from the sea, famour fish stews from Provence and Normandy, to suckling pig and charcuterie, baguettes and croissants, and through a huge variety of desserts to petit-fours.
Über den Autor
Julia Child & Simone Beck
Details
Erscheinungsjahr: | 2011 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Länderküchen |
Medium: | Buch |
Seiten: | 688 |
Inhalt: | Gebunden |
ISBN-13: | 9780241953402 |
ISBN-10: | 0241953405 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: |
Child, Julia
Beck, Simone |
Besonderheit: | Unsere Aufsteiger |
Hersteller: | Penguin Books Ltd |
Maße: | 238 x 159 x 43 mm |
Von/Mit: | Julia Child (u. a.) |
Erscheinungsdatum: | 03.03.2011 |
Gewicht: | 1,104 kg |
Über den Autor
Julia Child & Simone Beck
Details
Erscheinungsjahr: | 2011 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Länderküchen |
Medium: | Buch |
Seiten: | 688 |
Inhalt: | Gebunden |
ISBN-13: | 9780241953402 |
ISBN-10: | 0241953405 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: |
Child, Julia
Beck, Simone |
Besonderheit: | Unsere Aufsteiger |
Hersteller: | Penguin Books Ltd |
Maße: | 238 x 159 x 43 mm |
Von/Mit: | Julia Child (u. a.) |
Erscheinungsdatum: | 03.03.2011 |
Gewicht: | 1,104 kg |
Warnhinweis