Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Maison Kayser's French Pastry Workshop
Buch von Eric Kayser
Sprache: Englisch

32,10 €*

inkl. MwSt.

Versandkostenfrei per Post / DHL

Lieferzeit 1-2 Wochen

Kategorien:
Beschreibung
Originally published in 2014 by Larousse in France under the title L'Atelier Gourmand d'Eric Kayser
Originally published in 2014 by Larousse in France under the title L'Atelier Gourmand d'Eric Kayser
Über den Autor
Eric Kayser, a fourth-generation French baker, opened his first artisanal French boulangerie in Paris in 1996. Today, Maison Kayser has more than 100 shops in 20 different countries. Since opening his first U.S. shop in New York in 2012, he has been voted the best bread by New York Magazine and one of America's best bakeries by USA Today.
Details
Erscheinungsjahr: 2017
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Buch
Seiten: 256
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9780316439275
ISBN-10: 0316439274
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Kayser, Eric
Hersteller: Black Dog & Leventhal Publishers Inc
Maße: 261 x 228 x 30 mm
Von/Mit: Eric Kayser
Erscheinungsdatum: 30.11.2017
Gewicht: 1,277 kg
preigu-id: 121049645
Über den Autor
Eric Kayser, a fourth-generation French baker, opened his first artisanal French boulangerie in Paris in 1996. Today, Maison Kayser has more than 100 shops in 20 different countries. Since opening his first U.S. shop in New York in 2012, he has been voted the best bread by New York Magazine and one of America's best bakeries by USA Today.
Details
Erscheinungsjahr: 2017
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Buch
Seiten: 256
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9780316439275
ISBN-10: 0316439274
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Kayser, Eric
Hersteller: Black Dog & Leventhal Publishers Inc
Maße: 261 x 228 x 30 mm
Von/Mit: Eric Kayser
Erscheinungsdatum: 30.11.2017
Gewicht: 1,277 kg
preigu-id: 121049645
Warnhinweis