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How We Fell in Love with Italian Food
Buch von Diego Zancani
Sprache: Englisch

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Beschreibung
Pizza, pasta, pesto and olive oil: how did these foods - and many more Italian ingredients - become so widespread and popular? Richly illustrated, this book maps the extraordinary progress of Italian food, from the legacy of the Roman invasion to its current, ever-increasing popularity.
Pizza, pasta, pesto and olive oil: how did these foods - and many more Italian ingredients - become so widespread and popular? Richly illustrated, this book maps the extraordinary progress of Italian food, from the legacy of the Roman invasion to its current, ever-increasing popularity.
Details
Erscheinungsjahr: 2019
Fachbereich: Allgemeines
Rubrik: Sozialwissenschaften
Medium: Buch
Seiten: 256
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9781851245123
ISBN-10: 185124512X
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Zancani, Diego
Hersteller: Bodleian Library
Maße: 261 x 204 x 25 mm
Von/Mit: Diego Zancani
Erscheinungsdatum: 25.10.2019
Gewicht: 1,013 kg
preigu-id: 115932186
Details
Erscheinungsjahr: 2019
Fachbereich: Allgemeines
Rubrik: Sozialwissenschaften
Medium: Buch
Seiten: 256
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9781851245123
ISBN-10: 185124512X
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Zancani, Diego
Hersteller: Bodleian Library
Maße: 261 x 204 x 25 mm
Von/Mit: Diego Zancani
Erscheinungsdatum: 25.10.2019
Gewicht: 1,013 kg
preigu-id: 115932186
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