Zum Hauptinhalt springen
Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
French Patisserie
Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
Buch von Ferrandi Paris
Sprache: Englisch

54,45 €*

inkl. MwSt.

Versandkostenfrei per Post / DHL

Lieferzeit 1-2 Wochen

Kategorien:
Beschreibung
Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris¿dubbed the ¿Harvard of gastronomy¿ by Le Monde newspaper¿is the ultimate pastry-making reference.
Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris¿dubbed the ¿Harvard of gastronomy¿ by Le Monde newspaper¿is the ultimate pastry-making reference.
Über den Autor
École Ferrandi cooking school opened in 1920 to train culinary professionals. Internationally renowned for excellence, Ferrandi offers courses of all levels to students from France and abroad, including masterclasses taught by celebrated Michelin-starred chefs.

Rina Nurra is a culinary photographer whose work has been published in several books and magazines.
Details
Erscheinungsjahr: 2017
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Buch
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9782080203182
ISBN-10: 2080203185
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Ferrandi Paris
Kamera: Nurra, Rina
Fotograph: Nurra, Rina
Hersteller: Rizzoli International Publications
Verantwortliche Person für die EU: Produktsicherheitsverantwortliche/r, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 303 x 258 x 58 mm
Von/Mit: Ferrandi Paris
Erscheinungsdatum: 14.11.2017
Gewicht: 4,204 kg
Artikel-ID: 108531722
Über den Autor
École Ferrandi cooking school opened in 1920 to train culinary professionals. Internationally renowned for excellence, Ferrandi offers courses of all levels to students from France and abroad, including masterclasses taught by celebrated Michelin-starred chefs.

Rina Nurra is a culinary photographer whose work has been published in several books and magazines.
Details
Erscheinungsjahr: 2017
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Buch
Inhalt: Gebunden
ISBN-13: 9782080203182
ISBN-10: 2080203185
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Ferrandi Paris
Kamera: Nurra, Rina
Fotograph: Nurra, Rina
Hersteller: Rizzoli International Publications
Verantwortliche Person für die EU: Produktsicherheitsverantwortliche/r, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 303 x 258 x 58 mm
Von/Mit: Ferrandi Paris
Erscheinungsdatum: 14.11.2017
Gewicht: 4,204 kg
Artikel-ID: 108531722
Sicherheitshinweis

Ähnliche Produkte

Ähnliche Produkte