Zum Hauptinhalt springen Zur Suche springen Zur Hauptnavigation springen
Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Fats and Oils Handbook (Nahrungsfette und Öle)
Taschenbuch von Michael Bockisch
Sprache: Englisch

208,95 €*

inkl. MwSt.

Versandkostenfrei per Post / DHL

Lieferzeit 4-7 Werktage

Produkt Anzahl: Gib den gewünschten Wert ein oder benutze die Schaltflächen um die Anzahl zu erhöhen oder zu reduzieren.
Kategorien:
Beschreibung
Fats and Oils Handbook (Nahrungsfette und Öle) acknowledges the importance of fats and oils and surveys today's state-of-the-art technology. To pursue food technology without knowing the raw material would mean working in a vacuum. This book describes the raw materials predominantly employed and the spectrum of processes used today. It is the updated and revised English version of Nahrungsfette und Ole, originally printed in German. It contains 283 tables, 647+ figures, and over 850 references. "If you can afford only one book on oils and fats, their composition, processing and use, then this should probably be the one!"
Fats and Oils Handbook (Nahrungsfette und Öle) acknowledges the importance of fats and oils and surveys today's state-of-the-art technology. To pursue food technology without knowing the raw material would mean working in a vacuum. This book describes the raw materials predominantly employed and the spectrum of processes used today. It is the updated and revised English version of Nahrungsfette und Ole, originally printed in German. It contains 283 tables, 647+ figures, and over 850 references. "If you can afford only one book on oils and fats, their composition, processing and use, then this should probably be the one!"
Inhaltsverzeichnis
1. The Importance of Fats
2. Composition, Structure, Physical Data, and Chemical Reactions of Fats and Oils and Their Associates
3. Animal Fats and Oils
4. Vegetable Fats and Oils
5. Production of Vegetable Oils and Fats
6. Modification of Fats and Oils
7. Refining
8. Fats as, or in, Food
9. Analytical Methods
10. Conversion Tables and Abbreviations
Details
Genre: Technik
Rubrik: Naturwissenschaften & Technik
Medium: Taschenbuch
ISBN-13: 9780981893600
ISBN-10: 0981893600
Sprache: Englisch
Herstellernummer: C2015-0-02417-0
Redaktion: Bockisch, Michael
Hersteller: Academic Press and AOCS Press
Elsevier Science & Technology
Verantwortliche Person für die EU: Zeitfracht Medien GmbH, Ferdinand-Jühlke-Str. 7, D-99095 Erfurt, produktsicherheit@zeitfracht.de
Maße: 39 x 152 x 229 mm
Von/Mit: Michael Bockisch
Gewicht: 1,27 kg
Artikel-ID: 126698969
Inhaltsverzeichnis
1. The Importance of Fats
2. Composition, Structure, Physical Data, and Chemical Reactions of Fats and Oils and Their Associates
3. Animal Fats and Oils
4. Vegetable Fats and Oils
5. Production of Vegetable Oils and Fats
6. Modification of Fats and Oils
7. Refining
8. Fats as, or in, Food
9. Analytical Methods
10. Conversion Tables and Abbreviations
Details
Genre: Technik
Rubrik: Naturwissenschaften & Technik
Medium: Taschenbuch
ISBN-13: 9780981893600
ISBN-10: 0981893600
Sprache: Englisch
Herstellernummer: C2015-0-02417-0
Redaktion: Bockisch, Michael
Hersteller: Academic Press and AOCS Press
Elsevier Science & Technology
Verantwortliche Person für die EU: Zeitfracht Medien GmbH, Ferdinand-Jühlke-Str. 7, D-99095 Erfurt, produktsicherheit@zeitfracht.de
Maße: 39 x 152 x 229 mm
Von/Mit: Michael Bockisch
Gewicht: 1,27 kg
Artikel-ID: 126698969
Sicherheitshinweis

Ähnliche Produkte

Ähnliche Produkte