Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
English Bread and Yeast Cookery
Buch von Elizabeth David
Sprache: Englisch

22,00 €*

inkl. MwSt.

Versandkostenfrei per Post / DHL

Aktuell nicht verfügbar

Kategorien:
Beschreibung
A new edition of the classic cookbook, first published in 1977, when David won the Glenfiddich Writer of the Year Award for it. Full of bread and cake recipes, it also provides an insight into an interesting and informative home-baker, as well as a history of bread-making from Exodus onwards.
A new edition of the classic cookbook, first published in 1977, when David won the Glenfiddich Writer of the Year Award for it. Full of bread and cake recipes, it also provides an insight into an interesting and informative home-baker, as well as a history of bread-making from Exodus onwards.
Details
Erscheinungsjahr: 2010
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Backen
Medium: Buch
Seiten: 624
ISBN-13: 9781906502874
ISBN-10: 1906502870
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: David, Elizabeth
Hersteller: Grub Street Publishing
Maße: 205 x 134 x 45 mm
Von/Mit: Elizabeth David
Erscheinungsdatum: 01.09.2010
Gewicht: 0,815 kg
preigu-id: 101119141
Details
Erscheinungsjahr: 2010
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Backen
Medium: Buch
Seiten: 624
ISBN-13: 9781906502874
ISBN-10: 1906502870
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: David, Elizabeth
Hersteller: Grub Street Publishing
Maße: 205 x 134 x 45 mm
Von/Mit: Elizabeth David
Erscheinungsdatum: 01.09.2010
Gewicht: 0,815 kg
preigu-id: 101119141
Warnhinweis