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Distilled
A Natural History of Spirits
Buch von Rob Desalle (u. a.)
Sprache: Englisch

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Beschreibung
In this follow-up to A Natural History of Wine and A Natural History of Beer, Rob DeSalle and Ian Tattersall use alcoholic beverages as a lens through which to gain a greater appreciation of natural history. This book offers an accessible and comprehensive exploration of the scientific dimensions of spirits.
In this follow-up to A Natural History of Wine and A Natural History of Beer, Rob DeSalle and Ian Tattersall use alcoholic beverages as a lens through which to gain a greater appreciation of natural history. This book offers an accessible and comprehensive exploration of the scientific dimensions of spirits.
Über den Autor
Rob DeSalle is a curator at the American Museum of Natural History, New York City. Ian Tattersall is curator emeritus, Division of Anthropology, American Museum of Natural History. In addition to A Natural History of Wine and A Natural History of Beer, DeSalle and Tattersall are coauthors of The Brain: Big Bangs, Behaviors, and Beliefs. They both reside in New York City.
Details
Erscheinungsjahr: 2022
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Getränke
Medium: Buch
ISBN-13: 9780300255157
ISBN-10: 0300255152
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Desalle, Rob
Tattersall, Ian
Illustrator: Wynne, Patricia J
Hersteller: Yale University Press
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 233 x 181 x 29 mm
Von/Mit: Rob Desalle (u. a.)
Erscheinungsdatum: 12.07.2022
Gewicht: 0,708 kg
Artikel-ID: 120521852
Über den Autor
Rob DeSalle is a curator at the American Museum of Natural History, New York City. Ian Tattersall is curator emeritus, Division of Anthropology, American Museum of Natural History. In addition to A Natural History of Wine and A Natural History of Beer, DeSalle and Tattersall are coauthors of The Brain: Big Bangs, Behaviors, and Beliefs. They both reside in New York City.
Details
Erscheinungsjahr: 2022
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Getränke
Medium: Buch
ISBN-13: 9780300255157
ISBN-10: 0300255152
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Desalle, Rob
Tattersall, Ian
Illustrator: Wynne, Patricia J
Hersteller: Yale University Press
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 233 x 181 x 29 mm
Von/Mit: Rob Desalle (u. a.)
Erscheinungsdatum: 12.07.2022
Gewicht: 0,708 kg
Artikel-ID: 120521852
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