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Beschreibung
27th edition. A updated guide to creating dehydrated foods and using in them in a range of recipes. With easy to follow instructions and colour photos.
27th edition. A updated guide to creating dehydrated foods and using in them in a range of recipes. With easy to follow instructions and colour photos.
Über den Autor
Jennifer MacKenzie is a professional home economist, cookbook author and recipe developer.
Jay Nutt is a chef and and restaurant owner.
Don Mercer, Ph.D., P.Eng, is an associate professor in the Food Science Department at the University of Guelph.
Details
Erscheinungsjahr: | 2015 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Themenkochbücher |
Medium: | Taschenbuch |
Seiten: | 400 |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9780778802136 |
ISBN-10: | 0778802132 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: |
Mercer, Don
Nutt, Jay Mackenzie, Jennifer |
Hersteller: | Robert Rose Inc |
Maße: | 256 x 179 x 27 mm |
Von/Mit: | Don Mercer (u. a.) |
Erscheinungsdatum: | 01.06.2015 |
Gewicht: | 0,705 kg |
Über den Autor
Jennifer MacKenzie is a professional home economist, cookbook author and recipe developer.
Jay Nutt is a chef and and restaurant owner.
Don Mercer, Ph.D., P.Eng, is an associate professor in the Food Science Department at the University of Guelph.
Details
Erscheinungsjahr: | 2015 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Themenkochbücher |
Medium: | Taschenbuch |
Seiten: | 400 |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9780778802136 |
ISBN-10: | 0778802132 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: |
Mercer, Don
Nutt, Jay Mackenzie, Jennifer |
Hersteller: | Robert Rose Inc |
Maße: | 256 x 179 x 27 mm |
Von/Mit: | Don Mercer (u. a.) |
Erscheinungsdatum: | 01.06.2015 |
Gewicht: | 0,705 kg |
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