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Beschreibung
Shu Han Lee is a graphic designer and freelance food stylist, writer and cook. The Sunday Times named her as one of Britain's best food bloggers ([...] and she frequently hosts supper clubs, pop-ups and workshops. Born and raised in Singapore, Shu Han Lee now lives in London. Chicken and Rice is her first book.
Shu Han Lee is a graphic designer and freelance food stylist, writer and cook. The Sunday Times named her as one of Britain's best food bloggers ([...] and she frequently hosts supper clubs, pop-ups and workshops. Born and raised in Singapore, Shu Han Lee now lives in London. Chicken and Rice is her first book.
Über den Autor
Shu Han Lee
Details
Erscheinungsjahr: | 2016 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Länderküchen |
Medium: | Buch |
Seiten: | 288 |
Inhalt: | 288 S. |
ISBN-13: | 9780241199077 |
ISBN-10: | 0241199077 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Lee, Shu Han |
Hersteller: | Penguin Books Ltd |
Maße: | 238 x 197 x 27 mm |
Von/Mit: | Shu Han Lee |
Erscheinungsdatum: | 05.05.2016 |
Gewicht: | 1,02 kg |
Über den Autor
Shu Han Lee
Details
Erscheinungsjahr: | 2016 |
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Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Länderküchen |
Medium: | Buch |
Seiten: | 288 |
Inhalt: | 288 S. |
ISBN-13: | 9780241199077 |
ISBN-10: | 0241199077 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Lee, Shu Han |
Hersteller: | Penguin Books Ltd |
Maße: | 238 x 197 x 27 mm |
Von/Mit: | Shu Han Lee |
Erscheinungsdatum: | 05.05.2016 |
Gewicht: | 1,02 kg |
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