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Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Building a Wood-fired Oven for Bread and Pizza
Taschenbuch von Tom Jaine
Sprache: Englisch

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Beschreibung
How to build a substantial bread oven in your yard or garden, with detailed plans and step-by-step instructions. Not only a hands-on manual, the book also doubles as an essay on English bread baking in previous centuries, with special reference to the equipment and working methods. First published in 1997, it is now in its 13th edition.
How to build a substantial bread oven in your yard or garden, with detailed plans and step-by-step instructions. Not only a hands-on manual, the book also doubles as an essay on English bread baking in previous centuries, with special reference to the equipment and working methods. First published in 1997, it is now in its 13th edition.
Über den Autor
Tom Jaine is the editorial director at Prospect Books, which he has run since 1993. He has been a restaurateur, an author of cookbooks, editor of the Good Food Guide, and editor of the revised edition of the Oxford Companion to Food.
Details
Erscheinungsjahr: 2011
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781903018804
ISBN-10: 1903018803
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Jaine, Tom
Hersteller: Prospect Books
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 188 x 141 x 12 mm
Von/Mit: Tom Jaine
Erscheinungsdatum: 10.03.2011
Gewicht: 0,236 kg
Artikel-ID: 107066296
Über den Autor
Tom Jaine is the editorial director at Prospect Books, which he has run since 1993. He has been a restaurateur, an author of cookbooks, editor of the Good Food Guide, and editor of the revised edition of the Oxford Companion to Food.
Details
Erscheinungsjahr: 2011
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781903018804
ISBN-10: 1903018803
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Jaine, Tom
Hersteller: Prospect Books
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 188 x 141 x 12 mm
Von/Mit: Tom Jaine
Erscheinungsdatum: 10.03.2011
Gewicht: 0,236 kg
Artikel-ID: 107066296
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