Zum Hauptinhalt springen
Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Barbecue Sauces, Rubs, and Marinades--Bastes, Butters & Glazes, Too
Taschenbuch von Steven Raichlen
Sprache: Englisch

18,40 €*

inkl. MwSt.

Versandkostenfrei per Post / DHL

auf Lager, Lieferzeit 1-2 Werktage

Kategorien:
Beschreibung
2nd edition. Includes a bold new full-colour design and new ingredients.
2nd edition. Includes a bold new full-colour design and new ingredients.
Über den Autor
Steven Raichlen is America’s foremost grilling authority. His last book, Project Smoke, was a New York Times bestseller, and previous live-fire cookbooks won James Beard and IACP awards. Articles by him appear regularly in the New York Times, Food & Wine, and Bon Appétit, and for the past dozen years he’s taught sold-out Barbecue University classes, currently at the Broadmoor in Colorado Springs. Steven and his wife divide their time between Miami, Florida, and Martha’s Vineyard, Massachusetts.
Details
Erscheinungsjahr: 2017
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Taschenbuch
Reihe: Workman Adult
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781523500819
ISBN-10: 1523500816
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Raichlen, Steven
Auflage: 2. Auflage
Hersteller: Workman Publishing
Abbildungen: 4-color photos throughout
Maße: 177 x 227 x 18 mm
Von/Mit: Steven Raichlen
Erscheinungsdatum: 02.05.2017
Gewicht: 0,846 kg
Artikel-ID: 109010348
Über den Autor
Steven Raichlen is America’s foremost grilling authority. His last book, Project Smoke, was a New York Times bestseller, and previous live-fire cookbooks won James Beard and IACP awards. Articles by him appear regularly in the New York Times, Food & Wine, and Bon Appétit, and for the past dozen years he’s taught sold-out Barbecue University classes, currently at the Broadmoor in Colorado Springs. Steven and his wife divide their time between Miami, Florida, and Martha’s Vineyard, Massachusetts.
Details
Erscheinungsjahr: 2017
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Taschenbuch
Reihe: Workman Adult
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781523500819
ISBN-10: 1523500816
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Raichlen, Steven
Auflage: 2. Auflage
Hersteller: Workman Publishing
Abbildungen: 4-color photos throughout
Maße: 177 x 227 x 18 mm
Von/Mit: Steven Raichlen
Erscheinungsdatum: 02.05.2017
Gewicht: 0,846 kg
Artikel-ID: 109010348
Warnhinweis

Ähnliche Produkte

Ähnliche Produkte