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Barbecue Sauces, Rubs, and Marinades--Bastes, Butters & Glazes, Too
Taschenbuch von Steven Raichlen
Sprache: Englisch

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Beschreibung
2nd edition. Includes a bold new full-colour design and new ingredients.
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Über den Autor
Steven Raichlen is America’s foremost grilling authority. His last book, Project Smoke, was a New York Times bestseller, and previous live-fire cookbooks won James Beard and IACP awards. Articles by him appear regularly in the New York Times, Food & Wine, and Bon Appétit, and for the past dozen years he’s taught sold-out Barbecue University classes, currently at the Broadmoor in Colorado Springs. Steven and his wife divide their time between Miami, Florida, and Martha’s Vineyard, Massachusetts.
Details
Erscheinungsjahr: 2017
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Taschenbuch
Seiten: 352
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781523500819
ISBN-10: 1523500816
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Raichlen, Steven
Auflage: 2. Auflage
Hersteller: Workman Publishing
Abbildungen: 4-color photos throughout
Maße: 177 x 227 x 18 mm
Von/Mit: Steven Raichlen
Erscheinungsdatum: 02.05.2017
Gewicht: 0,754 kg
preigu-id: 109010348
Über den Autor
Steven Raichlen is America’s foremost grilling authority. His last book, Project Smoke, was a New York Times bestseller, and previous live-fire cookbooks won James Beard and IACP awards. Articles by him appear regularly in the New York Times, Food & Wine, and Bon Appétit, and for the past dozen years he’s taught sold-out Barbecue University classes, currently at the Broadmoor in Colorado Springs. Steven and his wife divide their time between Miami, Florida, and Martha’s Vineyard, Massachusetts.
Details
Erscheinungsjahr: 2017
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Taschenbuch
Seiten: 352
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781523500819
ISBN-10: 1523500816
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Raichlen, Steven
Auflage: 2. Auflage
Hersteller: Workman Publishing
Abbildungen: 4-color photos throughout
Maße: 177 x 227 x 18 mm
Von/Mit: Steven Raichlen
Erscheinungsdatum: 02.05.2017
Gewicht: 0,754 kg
preigu-id: 109010348
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