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Beschreibung
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Über den Autor

Anthony Bourdain is the executive chef at Brasserie Les Halles in New York City. He is also the author of the novels The Bobby Gold Stories, Gone Bamboo and Bone in the Throat, plus the bestselling books Kitchen Confidential and A Cook's Tour. His latest book is Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook, published by Bloomsbury in October 2004.

Details
Erscheinungsjahr: 2005
Genre: Importe, Romane & Erzählungen
Rubrik: Belletristik
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Paperback
ISBN-13: 9780747566878
ISBN-10: 0747566879
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Bourdain, Anthony
Hersteller: Bloomsbury Publishing
Bloomsbury Publishing PLC
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 199 x 129 x 12 mm
Von/Mit: Anthony Bourdain
Erscheinungsdatum: 21.02.2005
Gewicht: 0,136 kg
Artikel-ID: 128360822