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Beschreibung
Apicius, first century author of De Re Conquinaria (On Cookery), has been described as the most demanding of gourmets, and his amazingly sophisticated recipes havve long been awaiting rediscovery with practical adaptation for the modern kitchen.
Apicius, first century author of De Re Conquinaria (On Cookery), has been described as the most demanding of gourmets, and his amazingly sophisticated recipes havve long been awaiting rediscovery with practical adaptation for the modern kitchen.
Details
Erscheinungsjahr: | 2009 |
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Genre: | Importe, Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Länderküchen |
Medium: | Taschenbuch |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9781846042041 |
ISBN-10: | 1846042046 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Edwards, John |
Übersetzung: | Edwards, John |
Hersteller: | Ebury Publishing |
Verantwortliche Person für die EU: | Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de |
Maße: | 154 x 235 x 28 mm |
Von/Mit: | John Edwards |
Erscheinungsdatum: | 13.04.2009 |
Gewicht: | 0,428 kg |