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Beschreibung
Apicius, first century author of De Re Conquinaria (On Cookery), has been described as the most demanding of gourmets, and his amazingly sophisticated recipes havve long been awaiting rediscovery with practical adaptation for the modern kitchen.
Apicius, first century author of De Re Conquinaria (On Cookery), has been described as the most demanding of gourmets, and his amazingly sophisticated recipes havve long been awaiting rediscovery with practical adaptation for the modern kitchen.
Details
Erscheinungsjahr: 2009
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781846042041
ISBN-10: 1846042046
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Edwards, John
Übersetzung: Edwards, John
Hersteller: Ebury Publishing
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 154 x 235 x 28 mm
Von/Mit: John Edwards
Erscheinungsdatum: 13.04.2009
Gewicht: 0,428 kg
Artikel-ID: 129077226

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