Zum Hauptinhalt springen Zur Suche springen Zur Hauptnavigation springen
Beschreibung
This early 17th-century book was written by the Italian refugee Giacomo Castelvetro.
This early 17th-century book was written by the Italian refugee Giacomo Castelvetro.
Über den Autor
Gillian Riley has become England's chief interpreter of the history of Italian cooking. Her Oxford Companion to Italian Food (2008) has been widely praised, and her books about food in art have commanded much support.
Details
Erscheinungsjahr: 2012
Genre: Geschichte, Importe
Rubrik: Geisteswissenschaften
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781903018644
ISBN-10: 1903018641
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Castelvetro, Giacomo
Redaktion: Riley, Gillian
Übersetzung: Riley, Gillian
Auflage: Revised
Hersteller: Prospect Books
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 186 x 136 x 15 mm
Von/Mit: Giacomo Castelvetro
Erscheinungsdatum: 04.01.2012
Gewicht: 0,214 kg
Artikel-ID: 101543701

Ähnliche Produkte