Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Sprache:
Englisch
21,95 €
Versandkostenfrei per Post / DHL
Lieferzeit 1-2 Wochen
Kategorien:
Beschreibung
This early 17th-century book was written by the Italian refugee Giacomo Castelvetro.
This early 17th-century book was written by the Italian refugee Giacomo Castelvetro.
Über den Autor
Gillian Riley has become England's chief interpreter of the history of Italian cooking. Her Oxford Companion to Italian Food (2008) has been widely praised, and her books about food in art have commanded much support.
Details
Erscheinungsjahr: | 2012 |
---|---|
Genre: | Geschichte, Importe |
Rubrik: | Geisteswissenschaften |
Medium: | Taschenbuch |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9781903018644 |
ISBN-10: | 1903018641 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Castelvetro, Giacomo |
Redaktion: | Riley, Gillian |
Übersetzung: | Riley, Gillian |
Auflage: | Revised |
Hersteller: | Prospect Books |
Verantwortliche Person für die EU: | Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de |
Maße: | 186 x 136 x 15 mm |
Von/Mit: | Giacomo Castelvetro |
Erscheinungsdatum: | 04.01.2012 |
Gewicht: | 0,214 kg |