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The Essence of Japanese Cuisine
An Essay on Food and Culture
Taschenbuch von Michael Ashkenazi (u. a.)
Sprache: Englisch

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Beschreibung
This text explores Japan through the topic of cuisine, it reflects on the social and cultural side of Japanese cuisine and examines how Japanese culture has been effected by food.
This text explores Japan through the topic of cuisine, it reflects on the social and cultural side of Japanese cuisine and examines how Japanese culture has been effected by food.
Über den Autor
Michael Ashkenazi teaches sociology and anthropology, and is the author of numerous books and articles on Japan.
Inhaltsverzeichnis
Chapter 1 Redefining Japanese Food; Chapter 2 A Frame work for Discussion; Chapter 3 Japanese Food in its Background; Chapter 4 Food Events and Their Meaning; Chapter 5 Food Preparation Styles; Chapter 6 Food Loci; Chapter 7 Aesthetics in the World of Japanese Food; Chapter 8 Learning the Cultural Rules; Chapter 9 The Art of Dining; Chapter 10 JapanâEUR(TM)s Food Culture;
Details
Erscheinungsjahr: 2014
Fachbereich: Volkskunde
Produktart: Nachschlagewerke
Rubrik: Völkerkunde
Medium: Taschenbuch
Seiten: 252
ISBN-13: 9780415759939
ISBN-10: 0415759935
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Ashkenazi, Michael
Jacob, Jeanne
Hersteller: Taylor & Francis Ltd (Sales)
Maße: 234 x 156 x 15 mm
Von/Mit: Michael Ashkenazi (u. a.)
Erscheinungsdatum: 23.12.2014
Gewicht: 0,395 kg
preigu-id: 126741392
Über den Autor
Michael Ashkenazi teaches sociology and anthropology, and is the author of numerous books and articles on Japan.
Inhaltsverzeichnis
Chapter 1 Redefining Japanese Food; Chapter 2 A Frame work for Discussion; Chapter 3 Japanese Food in its Background; Chapter 4 Food Events and Their Meaning; Chapter 5 Food Preparation Styles; Chapter 6 Food Loci; Chapter 7 Aesthetics in the World of Japanese Food; Chapter 8 Learning the Cultural Rules; Chapter 9 The Art of Dining; Chapter 10 JapanâEUR(TM)s Food Culture;
Details
Erscheinungsjahr: 2014
Fachbereich: Volkskunde
Produktart: Nachschlagewerke
Rubrik: Völkerkunde
Medium: Taschenbuch
Seiten: 252
ISBN-13: 9780415759939
ISBN-10: 0415759935
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Ashkenazi, Michael
Jacob, Jeanne
Hersteller: Taylor & Francis Ltd (Sales)
Maße: 234 x 156 x 15 mm
Von/Mit: Michael Ashkenazi (u. a.)
Erscheinungsdatum: 23.12.2014
Gewicht: 0,395 kg
preigu-id: 126741392
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