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Beschreibung
Making sushi at home is surprisingly simple and easy!
Making sushi at home is surprisingly simple and easy!
Über den Autor
Jeffrey Elliot is a graduate of the Culinary Institute of America. He is Director of Culinary Relations for Zwilling J.A. Henckels, Demeyere and Staub as well as the executive chef for Zwilling J.A. Henckels U.S. Robby Cook is the executive sushi chef at one of New York City's most respected and influential sushi restaurants.
Details
Erscheinungsjahr: | 2015 |
---|---|
Genre: | Importe, Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Länderküchen |
Medium: | Taschenbuch |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9780778805205 |
ISBN-10: | 0778805204 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: |
Elliot, Jeffrey
Cook, Robby |
Hersteller: | Robert Rose |
Verantwortliche Person für die EU: | Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de |
Maße: | 264 x 200 x 32 mm |
Von/Mit: | Jeffrey Elliot (u. a.) |
Erscheinungsdatum: | 09.10.2015 |
Gewicht: | 0,992 kg |