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Englisch
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Beschreibung
From basics to braggots, this is the ultimate guide to making mead at home, complete with history, types, equipment, techniques, and recipes.
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Über den Autor
Steve Piatz is a retired computer engineer and an award-winning beer and mead-maker. A member of the Minnesota Homebrewers Association and the Saint Paul Homebrewers Club, a Grand Master V BJCP (Beer Judge Certification Program) judge, and an Exam Director for the BJCP exam program, he resides in Eagan, Minnesota.
Details
Erscheinungsjahr: | 2014 |
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Genre: | Importe, Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Getränke |
Medium: | Taschenbuch |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9780760345641 |
ISBN-10: | 0760345643 |
UPC: | 752748345645 |
EAN: | 0752748345645 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Piatz, Steve |
Hersteller: | Harvard Common Press |
Verantwortliche Person für die EU: | Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de |
Maße: | 254 x 215 x 20 mm |
Von/Mit: | Steve Piatz |
Erscheinungsdatum: | 30.07.2014 |
Gewicht: | 0,6 kg |