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Beschreibung
The prize-winning author of "The Wisdom of the Chinese Kitchen" returns with a gorgeously illustrated book of stories and 125 recipes that celebrate and demystify the art of wok cooking. 150 photos, 100 in full color.
The prize-winning author of "The Wisdom of the Chinese Kitchen" returns with a gorgeously illustrated book of stories and 125 recipes that celebrate and demystify the art of wok cooking. 150 photos, 100 in full color.
Über den Autor
Grace Young & Alan Richardson
Details
Erscheinungsjahr: | 2004 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Länderküchen |
Medium: | Buch |
Seiten: | 240 |
Inhalt: | Gebunden |
ISBN-13: | 9780743238274 |
ISBN-10: | 0743238273 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: |
Young, Grace
Richardson, Alan |
Kamera: | Richardson, Alan |
Hersteller: | Simon & Schuster |
Maße: | 263 x 206 x 20 mm |
Von/Mit: | Grace Young (u. a.) |
Erscheinungsdatum: | 02.09.2004 |
Gewicht: | 1,048 kg |
Über den Autor
Grace Young & Alan Richardson
Details
Erscheinungsjahr: | 2004 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Länderküchen |
Medium: | Buch |
Seiten: | 240 |
Inhalt: | Gebunden |
ISBN-13: | 9780743238274 |
ISBN-10: | 0743238273 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: |
Young, Grace
Richardson, Alan |
Kamera: | Richardson, Alan |
Hersteller: | Simon & Schuster |
Maße: | 263 x 206 x 20 mm |
Von/Mit: | Grace Young (u. a.) |
Erscheinungsdatum: | 02.09.2004 |
Gewicht: | 1,048 kg |
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