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Beschreibung
An engaging exploration of why menus matter and the stories they tell.
An engaging exploration of why menus matter and the stories they tell.
Über den Autor
Nathalie Cooke is professor of English at McGill University in Montreal, Canada. Her books include Canadian Literary Fare, winner of the 2024 Gabrielle Roy Prize, and What's to Eat? Entrées in Canadian Food History.
Details
Erscheinungsjahr: 2025
Genre: Importe
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Allgemeine Lexika
Medium: Buch
Inhalt: Einband - fest (Hardcover)
ISBN-13: 9781836390671
ISBN-10: 183639067X
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Cooke, Nathalie
Hersteller: Reaktion Books
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 251 x 193 x 23 mm
Von/Mit: Nathalie Cooke
Erscheinungsdatum: 02.06.2025
Gewicht: 0,93 kg
Artikel-ID: 131784554