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Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
The Invention of the Restaurant
Paris and Modern Gastronomic Culture, With a New Preface
Taschenbuch von Rebecca L. Spang
Sprache: Englisch

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Beschreibung
As Spang explains, during the 1760s and 1770s, sensitive, self-described sufferers made public show of their delicacy by going to the new establishments known as "restaurateurs' rooms" to sip bouillons. But these locations soon became sites for extending frugal, politically correct hospitality and later became symbols of aristocratic greed.
As Spang explains, during the 1760s and 1770s, sensitive, self-described sufferers made public show of their delicacy by going to the new establishments known as "restaurateurs' rooms" to sip bouillons. But these locations soon became sites for extending frugal, politically correct hospitality and later became symbols of aristocratic greed.
Über den Autor
Rebecca L. Spang
Details
Erscheinungsjahr: 2020
Fachbereich: Allgemeines
Genre: Geschichte
Rubrik: Geisteswissenschaften
Thema: Lexika
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9780674241770
ISBN-10: 0674241770
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Spang, Rebecca L.
Hersteller: Harvard University Press
Maße: 211 x 139 x 27 mm
Von/Mit: Rebecca L. Spang
Erscheinungsdatum: 14.01.2020
Gewicht: 0,316 kg
Artikel-ID: 117845301
Über den Autor
Rebecca L. Spang
Details
Erscheinungsjahr: 2020
Fachbereich: Allgemeines
Genre: Geschichte
Rubrik: Geisteswissenschaften
Thema: Lexika
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9780674241770
ISBN-10: 0674241770
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Spang, Rebecca L.
Hersteller: Harvard University Press
Maße: 211 x 139 x 27 mm
Von/Mit: Rebecca L. Spang
Erscheinungsdatum: 14.01.2020
Gewicht: 0,316 kg
Artikel-ID: 117845301
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