Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Sprache:
Englisch
20,70 €*
Versandkostenfrei per Post / DHL
auf Lager, Lieferzeit 1-2 Werktage
Kategorien:
Beschreibung
First published in the 1970s to great critical acclaim Richard Olney's Simple French Food follows in the tradition of the writing of Elizabeth David and Jane Grigson, and Grub Street are re-issuing this classic work in the same format and size as Elizabeth David Classics and Charcuterie and French Pork Cookery.
First published in the 1970s to great critical acclaim Richard Olney's Simple French Food follows in the tradition of the writing of Elizabeth David and Jane Grigson, and Grub Street are re-issuing this classic work in the same format and size as Elizabeth David Classics and Charcuterie and French Pork Cookery.
Details
Erscheinungsjahr: | 2003 |
---|---|
Medium: | Buch |
Inhalt: | Gebunden |
ISBN-13: | 9781904010289 |
ISBN-10: | 1904010288 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Olney, Richard |
Auflage: | New ed |
Hersteller: | Grub Street Publishing |
Verantwortliche Person für die EU: | preigu, Ansas Meyer, Lengericher Landstr. 19, D-49078 Osnabrück, mail@preigu.de |
Maße: | 205 x 136 x 30 mm |
Von/Mit: | Richard Olney |
Erscheinungsdatum: | 10.05.2003 |
Gewicht: | 0,522 kg |
Details
Erscheinungsjahr: | 2003 |
---|---|
Medium: | Buch |
Inhalt: | Gebunden |
ISBN-13: | 9781904010289 |
ISBN-10: | 1904010288 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Olney, Richard |
Auflage: | New ed |
Hersteller: | Grub Street Publishing |
Verantwortliche Person für die EU: | preigu, Ansas Meyer, Lengericher Landstr. 19, D-49078 Osnabrück, mail@preigu.de |
Maße: | 205 x 136 x 30 mm |
Von/Mit: | Richard Olney |
Erscheinungsdatum: | 10.05.2003 |
Gewicht: | 0,522 kg |
Sicherheitshinweis