Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Sprache:
Englisch
25,50 €*
Versandkostenfrei per Post / DHL
Aktuell nicht verfügbar
Kategorien:
Beschreibung
Raymond Blanc is the Michelin-starred owner of Le Manoir aux Quat' Saisons and author of many acclaimed books including the seminal cookbook, Foolproof French Cookery. He has presented two series of Kitchen Secrets and three series of The Restaurant. Raymond was awarded an honorary OBE in recognition of his services to the British food industry.
Raymond Blanc is the Michelin-starred owner of Le Manoir aux Quat' Saisons and author of many acclaimed books including the seminal cookbook, Foolproof French Cookery. He has presented two series of Kitchen Secrets and three series of The Restaurant. Raymond was awarded an honorary OBE in recognition of his services to the British food industry.
Über den Autor
Raymond Blanc
Details
Erscheinungsjahr: | 2005 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Themenkochbücher |
Medium: | Taschenbuch |
Seiten: | 128 |
ISBN-13: | 9780563522850 |
ISBN-10: | 0563522852 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Blanc, Raymond |
Hersteller: | Ebury Publishing |
Maße: | 271 x 195 x 12 mm |
Von/Mit: | Raymond Blanc |
Erscheinungsdatum: | 14.07.2005 |
Gewicht: | 0,485 kg |
Über den Autor
Raymond Blanc
Details
Erscheinungsjahr: | 2005 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Themenkochbücher |
Medium: | Taschenbuch |
Seiten: | 128 |
ISBN-13: | 9780563522850 |
ISBN-10: | 0563522852 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Blanc, Raymond |
Hersteller: | Ebury Publishing |
Maße: | 271 x 195 x 12 mm |
Von/Mit: | Raymond Blanc |
Erscheinungsdatum: | 14.07.2005 |
Gewicht: | 0,485 kg |
Warnhinweis