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Simple French Cookery
simple recipes for classic French dishes by the legendary Raymond Blanc
Taschenbuch von Raymond Blanc
Sprache: Englisch

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Beschreibung
Raymond Blanc is the Michelin-starred owner of Le Manoir aux Quat' Saisons and author of many acclaimed books including the seminal cookbook, Foolproof French Cookery. He has presented two series of Kitchen Secrets and three series of The Restaurant. Raymond was awarded an honorary OBE in recognition of his services to the British food industry.
Raymond Blanc is the Michelin-starred owner of Le Manoir aux Quat' Saisons and author of many acclaimed books including the seminal cookbook, Foolproof French Cookery. He has presented two series of Kitchen Secrets and three series of The Restaurant. Raymond was awarded an honorary OBE in recognition of his services to the British food industry.
Über den Autor
Raymond Blanc
Details
Erscheinungsjahr: 2005
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Taschenbuch
Seiten: 128
ISBN-13: 9780563522850
ISBN-10: 0563522852
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Blanc, Raymond
Hersteller: Ebury Publishing
Maße: 271 x 195 x 12 mm
Von/Mit: Raymond Blanc
Erscheinungsdatum: 14.07.2005
Gewicht: 0,485 kg
preigu-id: 102379825
Über den Autor
Raymond Blanc
Details
Erscheinungsjahr: 2005
Genre: Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Taschenbuch
Seiten: 128
ISBN-13: 9780563522850
ISBN-10: 0563522852
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Blanc, Raymond
Hersteller: Ebury Publishing
Maße: 271 x 195 x 12 mm
Von/Mit: Raymond Blanc
Erscheinungsdatum: 14.07.2005
Gewicht: 0,485 kg
preigu-id: 102379825
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