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Beschreibung
The author of "Taste: A New Way To Cook" addresses how the other senses accompany taste in our reception of food, and offers revelatory recipes that demonstrate the power of how food sounds, feels, smells and looks. Begins with a grounding in theory before moving on to 125 recipes including Blackened Salmon with Pineapple Salsa and Persian Sour Lentil Soup.
The author of "Taste: A New Way To Cook" addresses how the other senses accompany taste in our reception of food, and offers revelatory recipes that demonstrate the power of how food sounds, feels, smells and looks. Begins with a grounding in theory before moving on to 125 recipes including Blackened Salmon with Pineapple Salsa and Persian Sour Lentil Soup.
Über den Autor
Sybil Kapoor
Details
Erscheinungsjahr: | 2018 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Kochbücher & Grundkochbücher |
Medium: | Buch |
Seiten: | 240 |
Inhalt: | Gebunden |
ISBN-13: | 9781911595670 |
ISBN-10: | 1911595679 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Kapoor, Sybil |
Hersteller: | HarperCollins Publishers |
Abbildungen: | 35 photographs and 40 illustrations |
Maße: | 244 x 200 x 32 mm |
Von/Mit: | Sybil Kapoor |
Erscheinungsdatum: | 06.09.2018 |
Gewicht: | 0,988 kg |
Über den Autor
Sybil Kapoor
Details
Erscheinungsjahr: | 2018 |
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Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Kochbücher & Grundkochbücher |
Medium: | Buch |
Seiten: | 240 |
Inhalt: | Gebunden |
ISBN-13: | 9781911595670 |
ISBN-10: | 1911595679 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Kapoor, Sybil |
Hersteller: | HarperCollins Publishers |
Abbildungen: | 35 photographs and 40 illustrations |
Maße: | 244 x 200 x 32 mm |
Von/Mit: | Sybil Kapoor |
Erscheinungsdatum: | 06.09.2018 |
Gewicht: | 0,988 kg |
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