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Beschreibung
The chef and owner at Michelin two-star destination L'Enclume (as seen on TV's "The Trip") puts across his farm-to-plate philosophy of embracing the limits of the local and the seasonal to triumphant effect with this series of honest recipes.
The chef and owner at Michelin two-star destination L'Enclume (as seen on TV's "The Trip") puts across his farm-to-plate philosophy of embracing the limits of the local and the seasonal to triumphant effect with this series of honest recipes.
Über den Autor
Simon Rogan
Details
Erscheinungsjahr: | 2018 |
---|---|
Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Themenkochbücher |
Medium: | Buch |
Seiten: | 304 |
Inhalt: | Gebunden |
ISBN-13: | 9780008232726 |
ISBN-10: | 0008232725 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Rogan, Simon |
Hersteller: | HarperCollins Publishers |
Maße: | 287 x 235 x 30 mm |
Von/Mit: | Simon Rogan |
Erscheinungsdatum: | 06.09.2018 |
Gewicht: | 1,524 kg |
Über den Autor
Simon Rogan
Details
Erscheinungsjahr: | 2018 |
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Genre: | Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Themenkochbücher |
Medium: | Buch |
Seiten: | 304 |
Inhalt: | Gebunden |
ISBN-13: | 9780008232726 |
ISBN-10: | 0008232725 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Rogan, Simon |
Hersteller: | HarperCollins Publishers |
Maße: | 287 x 235 x 30 mm |
Von/Mit: | Simon Rogan |
Erscheinungsdatum: | 06.09.2018 |
Gewicht: | 1,524 kg |
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